Lappset ja Gredi yhteistyöhön

Suomen ja maailman leikki- ja liikuntapuistoissa loistavasti näkyvä Lappset on aloittanut yhteistyön Gredin kanssa. Lappset otti käyttöön Gredin luoman digitaalisen brändin- ja aineistonhallintapalvelun. Vuonna 1970 perustettu Lappset kuuluu maailman johtaviin leikki- ja liikuntapaikkavälineiden valmistajiin, ja sen liikevaihto oli 73 miljoonaa euroa vuonna 2019.

Tarvitsimme joustavan, nykyaikaisen ja meidän näköisen palvelualustan. Tarvitsimme helpon tavan jakaa aineistoja palvelusta eri sidosryhmille, kuten medialle, jälleenmyyjille ja mainostoimistoille ympäri maailman. Gredin meidän brändimme mukaiseksi luoma palvelu vastaa eri käyttäjäryhmien tarpeisiin joustavasti,sanoo Sara Wagner-Prenner Lappsetin markkinoinnista. Saran vastuulla on ollut hyvän yhteistyön aloitus ja projektin veto Lappsetilla.

Rovaniemellä kotipaikkaansa pitävällä perheomisteisella Lappsetilla on yli 400 työntekijää ja 15 tytäryhtiötä 9 maassa: Suomi, Hollanti, Iso-Britannia, Kiina, Ranska, Ruotsi, Saksa, Viro ja Yhdysvallat. Lappsetin 60 jälleenmyyjää toimivat ympäri maapallon, 60 eri maassa.

Palvelumme on tehty englanniksi, koska sitä on tarkoitus käyttää yli 60 maan rajojen, Suomesta Australiaan ja USA:han. Sen täytyy toimia isolle yleisölle ja monenlaisille käyttäjille. Gredin palvelu vastasi tosi hyvin vaatimusmäärittelyihimme. Meille tämä ei ole missään nimessä pelkkä varasto! Tämä on tärkeä viestintäkanava. Koska palvelu on uudenaikaisen näköinenkin, se viestii innovatiivisuuttamme, Sara sanoo.

Lämmin kiitos Lappsetille luottamuksesta ja mukavasta yhteistyön aloittamisesta! Toteuttamamme palvelu on tarkoitettu heidän myynnin kasvattamiseen, laajaan ja monipuoliseen brändin ja digitaalisten aineistojen hallintaan, niin heidän sisäisille kuin ulkoisille käyttäjille, Lappset Groupin koko digitaalisessa ekosysteemissä. Gredin 100%:sti kotimaista osaamistamme edustava palvelu on tuotteistettu ja saumattomasti muihin liiketoimintajärjestelmiin integroituva. Se kestää kovaa käyttöä ja kasvaa Lappsetin tarpeiden ja tahtotilan mukaisesti tiiviissä yhteistyössämme, sanoo Gredin toimitusjohtaja Risto Pasanen.

Lappsetin tuotteet ovat tunnettuja erityisesti neljästä asiasta:

  • luovasta designista, jossa on huomioitu eri-ikäiset käyttäjät, kuten lapset ja seniorit
  • korkeasta laadusta
  • kestävyydestä, joka takaa pitkän käyttöiän
  • vastuullisesta suunnittelusta ja käyttäjäturvallisuudesta

 

Kiinnostuitko Lappsetista? Lue lisää: https://www.lappset.fi/

Kiinnostuitko Gredi Content HUBista? Katso 1 min pikavideo: https://www.gredi.fi/gredi-content-hub-tutuksi/

Haluatko kuulla, miten Gredi Content HUB helpottaa leikiten etä- ja ryhmätyötä? Ota yhteys:  https://www.gredi.fi/yhteystiedot/

Mieluusti lisätietoja antavat:
Sara Wagner-Prenner, Lappset, Marketing Specialist, sara.wagner-prenner@lappset.com, puh. 040 631 0140
Risto Pasanen, Gredi, toimitusjohtaja, risto.pasanen@gredi.fi, puh. 040 849 2620

«
»
 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani