Kirkon Ulkomaanapu laajentaa brändin- ja aineistonhallintapalveluaan
Kirkon Ulkomaanapu on Suomen suurimpia katastrofiavun ja kehitysyhteistyön toteuttajia. Sen varainhankinnan ja kansainvälisen rahoituksen tuotot olivat 52,1 miljoonaa euroa vuonna 2020. Organisaatio perustettiin vuonna 1947 ja se auttaa kaikkein köyhimpiä ihmisiä uskontoon, etniseen taustaan tai poliittiseen vakaumukseen katsomatta. Työn teemoina ovat: oikeus rauhaan, laadukkaaseen koulutukseen ja toimeentuloon. Tavoitteena on maailma, jossa yhteiskunnat ovat oikeudenmukaisia ja sopeutumiskykyisiä.
Kansainväliseen työhön uusia hyötyjä
Kirkon Ulkomaanapu on solminut uuden 24 kuukauden sopimuksen Gredin kanssa brändin- ja aineistonhallintapalvelun käytöstä, ja laajentaa samalla käyttöään merkittävästi.
”Kansainvälisenä toimijana olemme tykänneet siitä, että myös Gredi on kansainvälisesti kokenut ja toimii monessa eri maassa. Meille on hyödyllistä, kun on näin kokenut palvelun tarjoaja, joka tietää aineistoasiat ja hyödyt aineistojen jakamisesta. Toimintakenttämme on laaja, siinä on sisäiset ja ulkoiset toimijat kotimaassa ja kansainvälisesti, esimerkiksi media ja rahoittajat. Se asettaa paljon odotuksia. Palvelussamme on runsaasti aineistoja, kuten kuvia, videoita ja taittoon liittyviä aineistoja”, Kirkon Ulkomaanavun viestintäpäällikkö Erik Nyström sanoo.
Palvelusta otetaan käyttöön uusi versio. Uutuuksina palveluun tulevat nyt:
– Aineistojen kommentointi
– Tekoäly
– API-rajapinta integraatioiden toteuttamiseen
Helpottaa työtä, kun aineistojen kommentointi tehdään samassa palvelussa, jossa kaikki aineistot jo ovat. Se säästää sähköposti-kommentointikierroksilta, eikä tarvita enää isoja liitteitä ja monia vastaanottajia sisältävää sähköpostittelua viimeisen version viilaukseen. Tarvittavien kommentoijien kommentit näkyvät palvelussa vaivatta heti. ”Vuorovaikutus helpottuu ja pystytään tehokkaasti vastaamaan”, Erik kertoo. Palvelussa on aina ajantasaiset aineistot saatavilla.
Tekoäly helpottaa ja nopeuttaa aineistojen tallentamista ja löytämistä sekä säästää työaikaa. ”Se helpottaa organisointia, kun on monta eri käyttäjää. Tekoäly tuo myös systemaattisuutta ja kohtelee kaikkia eri tasoisia käyttäjiä samalla tavalla”, Erik sanoo.
API-rajapinta mahdollistaa tarvittavat integraatiot järjestelmistä toisiin.
”Meillä on toimistoja 11 maassa, minkä lisäksi teemme humanitaarista työtä laajemminkin maailmalla haastavissa olosuhteissa. Teemme paljon kenttätyötä, ja meille on tärkeää, että kentältä käsin pääsee helposti palveluun päivittämään asioita”, Erik kertoo.
Millaista Gredin kanssa on tehdä yhteistyötä? ”Tuntuu siltä, että kaikki on mahdollista. Meillä on hyvät kokemukset asiakaspalvelusta, ja palvelun kehitystyöstä koko ajan paremmaksi sitä mukaa kuin tarpeemme kasvavat”, Erik kiittää.
”Lämmin kiitos Kirkon Ulkomaanavulle palvelun laajentamisesta ja yhteistyön syventämisestä! Palvelun uusi versio tuo Kirkon Ulkomaanavun kansainväliseen käyttöön nykyaikaisen, 100-prosenttisesti kotimaisen ekosysteemin”, Gredin operatiivinen johtaja Risto Pasanen summaa.
Mieluusti lisätietoja antavat:
Risto Pasanen, Gredi, operatiivinen johtaja, risto.pasanen@gredi.fi, puh. 040 849 2620
Erik Nyström, Kirkon Ulkomaanapu, viestintäpäällikkö, erik.nystrom@kua.fi, puh. 040 143 4464
Miten brändin ja aineistonhallinnan pilvipalvelumme Gredi Content HUB auttaisi organisaationne tavoitteiden mukaista markkinointia ja viestintää kaikissa kanavissa? Ota yhteys: https://www.gredi.fi/yhteystiedot/
Lue lisää Kirkon Ulkomaanavusta ja miten sinäkin voit auttaa hädässä olevia ihmisiä: https://www.kirkonulkomaanapu.fi/
« Pasi Korhonen on Gredin uusi Process and Data ManagerGredin tiimi palvelee sinua kesällä! »