Tänä Jouluna Gredi tekee yhdessä asiakkaiden kanssa elämää pelastavaa työtä!

Elämä on se kaikkein arvokkain lahja. Siksi päätimme tänä Jouluna tehdä asiakkaidemme kanssa yhdessä elämää pelastavaa työtä.

Lahjoitamme tänä jouluna Gredin asiakkaille varatut joululahjavarat Syöpäsäätiölle. Haluamme olla asiakkaidemme kanssa jakamassa Joulun iloa ja toivoa syöpäsairaille sekä tukea taistelussa syöpää vastaan.
Kotimaisin lahjoitusvaroin työtään tekevä asiakkaamme Syöpäsäätiö rahoittaa syöpätutkimusta ja tukee syöpään sairastuneita kanssaihmisiämme sekä heidän läheisiään. Onko sinunkin lähipiirissäsi joku, joka on sairastanut syöpää?

Syöpäsäätiö viettää tänä vuonna 75-juhlavuotta. On järkyttävää ajatella, että vielä vuonna 1948 syöpä oli sairaus, johon suurin osa menehtyi. On upeaa ajatella nyt, että tutkijoiden, lääkäreiden ja syöpäpotilaiden yhteisellä sinnikkyydellä tällä hetkellä kaksi kolmesta sairastuneesta paranee.

Niin arvokas on elämä.

Haluatko sinäkin olla valontuoja? Täältä saat lisätietoa, voit tilata Syöpäsäätiön uutiskirjeen sekä lahjoittaa Syöpäsäätiölle: https://syopasaatio.fi/

Haluatko tutustua 1 minuutissa Gredi Content HUB -palveluun, jolla asiakkaamme parantavat työelämäänsä: https://www.gredi.fi/gredi-content-hub-tutuksi/

«
»
 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani