Iloisena ja ylpeänä ilmoitamme, että Gredi Oy:lle on myönnetty Kauppalehden Menestyjät 2019 -sertifikaatti

Sertifikaatti on saatu Alma Talent Tietopalvelujen menestyjäluokituksessa. Sertifikaatin mukaan Gredi on taloudellisen suorituskykynsä perusteella analysoitu menestyjäyritykseksi. Menestyjä-sertifikaatin saaneen yrityksen ominaisuuksia ovat:

  • vakiintunut toiminta
  • vakaa kasvukehitys
  • hyvä tulos ja kannattavuus
  • vahva rahoitusrakenne
  • jatkuvan toiminnan turvaava maksuvalmiusTunnuslukuvertailujen perusteella Gredi on sijoittunut sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman toimialansa parhaimpien yritysten joukkoon. Menestyjä 2019 -luokitukset perustuvat tilikausiin, jotka ovat päättyneet 2018/06–2019/05.

Gredin toimitusjohtaja Risto Pasanen on ylpeä ja kiitollinen Gredin tiimin aikaansaamasta menestyksestä. ”Gredin tiimin puolesta kiitän Kauppalehden Menestyjät 2019 -sertifikaatin kunnioitettavia allekirjoittajia, Kauppalehden vastaavaa päätoimittajaa Arno Ahosniemeä ja Alma Talentin toimitusjohtajaa Juha-Petri Loimovuorta. Menestyksestämme kiitämme myös loistavia asiakkaitamme, joiden kanssa on ilo tehdä töitä yhdessä vastuullisesti. Meille asiakkaidemme hyvinvointi, kasvu ja menestys on tärkeää”, sanoo Risto Pasanen.

Lue lisää asiakkaistamme tästä.

«
»
 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani