Globaali ulkomainosyhtiö ottaa käyttöön Suomessa Gredi Content HUBin brändin- ja aineistonhallintaansa

JCDecaux Finland on aloittanut yhteistyön Gredin kanssa ja ottanut käyttöön Suomessa digitaalisen brändin- ja aineistonhallintapalvelun printti- ja digiaineistoille.

JCDecaux Finland on osa JCDecauxia, joka toimii yli 80 maassa. JCDecaux on ulkomainonnan globaali markkinajohtaja. Yhtiön näkyviä ja näyttäviä mainosvälineitä asiakkaiden upeilla kampanjoilla kohtaat kadunkalusteissa sekä lentokenttä- ja liikennevälinemainonnassa. JCDecaux Finlandilla on mainosvälineitä 73 Suomen suurimmassa kaupungissa.

Gredin rakentama palvelu on nimeltään JCDecaux Content HUB. ”Tällä palvelulla laitetaan kerralla kuntoon aineistonhallinnan konsepti niin digiin kuin printtiin, kertoo Janne Tenkanen, JCDecaux Finlandin Head of Technology.

Mitkä ovat tärkeimmät tavoitteet, jotka halutaan saavuttaa JCDecaux Content HUBin avulla? Tavoitteemme tiivistyy käyttäjäystävälliseen ja tietoturvalliseen palveluun. Ennen meillä oli sekalainen ja sirpaleinen joukko palveluja, nyt yhtenäistämme. Haemme kustannushyötyjä ja läpimenoaikahyötyjä. Tämä palvelu tehostaa. Tekeminen yhdenmukaistuu, Janne paaluttaa.

Vanhojen järjestelmien sijaan nyt aineistoportaali toteutetaan nykyaikaisella tavalla, joka mahdollistaa paljon saumattomia integraatioita ja palvelee erilaisia käyttötapauksia. Halusimme varmistua, että Gredi on kumppani, joka mahdollistaa laajan API-liitettävyyden. Tästä tulemme ottamaan hyötyjä irti jatkossa, esimerkiksi mediatoimistoille suunnatulla palvelulla, Janne havainnollistaa.

Janne kertoo, että projektin ensi vaiheessa on tarkoitus tehdä painoaineistojen toimitukseen työnkulku valmiiksi ja se vaatii erikoisosaamista. Nähtiin, että Grediltä saadaan hyvä kokonaispalvelu, jossa on monipuolinen, korostetun tietoturvallinen ja käyttäjäystävällinen alusta.”

”Tietoturva on tänä päivänä yhä enemmän tietosuojaa, Janne korostaa. ”Tunnistamme, että käsittelemme palvelussa esimerkiksi sensitiivistä asiakkaiden materiaalitietoa, kuten kampanjoiden lanseerausmateriaaleja. Tietoturvaa ajatellen arvostamme Gredin kotimaisuutta ja työkalujen nykyaikaisuutta, Janne sanoo.

JCDecaux Content HUBiin luodaan omat käyttöliittymät organisaation sisäisille ja ulkoisille käyttäjäryhmille, kuten partner-painotaloille, ulkomainonnan toteuttajille ja asiakkaille. ”Painotamme alkuvaiheessa klassisten painoaineistojen ulkoisten käyttäjien palvelun uusimista. Ja jatkossa meillä on kasvava joukko myynnillisiä käyttötapauksia, Janne kertoo.

Aineistojen laadunhallinta on luonnollisesti mukana jo palvelun toimintamallissa, varmistamassa parasta asiakaskokemusta ja asiakastyytyväisyyttä.

”Kiitämme JCDecauxia luottamuksesta ja hyvin alkaneesta yhteistyöstä! Tavoitteemme on toteuttaa jatkuvasti kehittyvällä Gredi Content HUB brändin- ja aineistonhallintapalvelulla sekä integraatioilla arjen työn sujuvuutta tietoturvallisesti JCDecauxin mahtavalle tiimille ja heidän laajalle ekosysteemilleen”, sanoo Gredin operatiivinen johtaja Risto Pasanen.

Miksi JCDecaux valitsi Gredin kumppaniksi? ”Ensinnäkin vakuuttava tietoturva. Toisena palvelun muokattavuus ja integroitavuus. Kolmantena ajatus siitä, että Content HUBilla saamme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Asiakaskokemus nousee kärkeen kaikessa tekemisessämme, ja siihen vaikuttavat kaikki valintakriteerimme, Janne tähdentää.

Kiinnostuitko JCDecauxin näyttävistä ja kohderyhmät tavoittavista ulkomainoksista?
Katso: https://www.jcdecaux.fi/fi

WOW, mitä inspiroivia JCDecauxin asiakkaiden mainoksia!
Kurkkaa tästä caseja: https://www.jcdecaux.fi/fi/uutiset?topic=116

Haluatko kuulla Gredi Content HUBin hyödyistä organisaatiosi näkyvyydelle monikanavaisesti maan- ja maailmanlaajuisesti?
Ota yhteys: https://www.gredi.fi/yhteystiedot/

Mieluusti lisätietoja antavat:

Janne Tenkanen, JCDecaux Finland Oy, Head of Technology,
janne.tenkanen@jcdecaux.com, puh. 020 775 8295

Risto Pasanen, Gredi, operatiivinen johtaja, risto.pasanen@gredi.fi,
puh. 040 849 2620

 

«
»
 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani