PunaMusta-yritysperhe otti mittavan digiharppauksen ostamalla ohjelmistoyritys Exoven

Emoyhtiömme PunaMusta Media Oyj osti 31.5.2023 digitaalisia palveluja ja ratkaisuja tarjoavan Exove Oy:n. Kauppa yli kaksinkertaistaa digitaalisen palvelukehityksen ammattilaisten määrän konsernissamme. Exoven liikevaihto vuonna 2022 oli 6,3 miljoonaa euroa, ja se työllisti keskimäärin 77 henkilöä.

Exove on suunnittelu- ja ohjelmistoyritys, joka auttaa digitaalisten palveluidensa avulla asiakkaitaan liiketoimintansa kasvattamisessa. Exoven digitaalisilla ratkaisuilla on välitön vaikutus asiakkaiden liiketoimintaan asiakasymmärryksen, datan ja teknologian yhdistelmällä. PunaMusta Media -konsernin visiona on tarjota asiakkailleen kokonaisvaltaisia erottuvia ratkaisuja markkinoinnin tarpeisiin ja kasvunsa tueksi, sekä yhdistää kaupankäynti kivijalassa ja digitaalisessa ympäristössä yhdeksi läpinäkyväksi, mitattavaksi kokonaisuudeksi ja yhdenmukaiseksi brändikokemukseksi PunaMusta-yritysperheen yhtiöiden osaamisen yhdistelmällä.

– Yrityskauppa on merkittävä askel yhtiömme vision saavuttamisessa. Aiemmat yritysostomme Gredi ja RockOn tekivät meistä johtavan toimijan brändinhallinnan sekä tuotetiedon hallinnan palveluntarjoajana. Exove-kauppa nostaa digitaaliset palvelumme aivan uudelle tasolle ja vahvistumme erityisesti ohjelmisto- ja verkkopalveluosaamisen saralla. Asiakkaillemme olemme nyt kokonaisvaltainen ja erittäin uskottava kumppani kaikissa digitaalisissa kasvua vauhdittavissa tarpeissa, kertoo PunaMusta Media -konsernin toimitusjohtaja Arttu Sallinen.

Exoven palveluvalikoimaan kuuluvat muun muassa digitaalisten palvelujen ja ohjelmistojen suunnittelu-, kehitys-, integraatio-, analytiikka- ja tukipalvelut, jotka ovat räätälöitävissä asiakkaan tarpeen mukaisesti. Sen asiakkaita ovat muun muassa Neste, Sanoma, Tampereen kaupunki ja Finavia.

– Asiakkaitamme ajatellen PunaMusta-yritysperheen palvelukokonaisuus on nyt kattavuudessaan ainutlaatuinen. Digitaalisen kasvun tarpeiden lisäksi pystymme palvelemaan asiakkaitamme kaikissa heidän brändinäkyvyytensä tarpeissa uniikilla tavalla verkkopalvelu- ja ohjelmisto-osaamista, analytiikkaa, tuotetietoa ja perinteisiä näkyvyysratkaisuja yhdistäen. Olemme ainoa toimija Suomessa, jolta tällaista kyvykkyyttä löytyy ja erittäin innoissamme mahdollisuuksista, joita pystymme nyt asiakkaillemme tarjoamaan, jatkaa Sallinen.

PunaMusta Media Oyj:n näkyvyys- ja painoliiketoiminnan muodostamaan PunaMusta-yritysperheeseen kuuluvat nyt meidän, eli Gredin, lisäksi Suomen vastuullisimpia painotuotteita tarjoava PunaMusta, tapahtumien ja yritysnäkyvyyden ratkaisujen ammattilainen PunaMusta Coloro, valaistusten ja digitaalisten näyttöratkaisujen osaaja PunaMusta Profilight, tuotetiedon hallinnan rokkitähti RockOn sekä tuore tulokkaamme Exove.

Ole rohkeasti yhteydessä myös uusien tarpeiden osalta omaan asiakasyhteyshenkilöösi!

Lisätietoa Exovesta löydät täältä ja pörssitiedotteen aiheesta täältä.

«
»
 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani