Urheilujuhlan huippuhetket Gredin tapahtumakonseptilla ikimuistoisiksi kuviksi

Perjantaina 25.1.2019 Tampereella jännitetään! Silloin Hämeen Urheilugaalassa julkistetaan Tampereen Vuoden Urheilija 2018 sekä jaetaan lukuisia muita palkintoja ja tunnustuksia.

Paikalle gaalaan Solo Sokos Hotel Tornin Paja Kongressikeskukseen saapuu lähes 400 hämäläisen urheilun sankaria sekä julkisuuden ja liike-elämän vaikuttajaa juhlistamaan urheilun arvoa ja arvostusta sekä nauttimaan viihteestä ja illallispöytien antimista. Monimuotoinen kokonaisuus ikuistetaan myös valokuvin, jotka taltioidaan ja jaetaan vielä saman illan aikana eri kanavissa yhteistyössä Gredin kanssa rakennetun konseptin avulla.

Tampereen Vuoden Urheilija -valinnalla pitkät perinteet

Hämeen Urheilugaala on järjestetty vuodesta 2007 alkaen, ensin nimellä Hämeen Sporttigaala ja vuodesta 2016 nykyisellä nimellään. Tampereen Urheilutoimittajien Kerhon valitsemalla Tampereen Vuoden Urheilija -palkitsemisella on huomattavasti pidemmät perinteet, sillä kauppaneuvos Kalle Kaihari lahjoitti jo 1960 hopeamaljan ikuisesti kiertäväksi pokaaliksi tarkoitusta varten. Ensimmäisenä tittelin sai Rooman olympiakisoissa painonnostossa viidenneksi sijoittunut Jouni Kailajärvi. Vuoden 2017 Tampereen paras oli jääkiekon SM-kultaa voittanut Tappara. Perjantaina 25.1.2019 selviää, kuka saa nimensä seuraavaksi kiertopalkintoon.

Gredin ja EMG Photo Teamin luoma tapahtumakonsepti tuottaa illallisvieraille ainutlaatuiset brändätyt kuvat muistoksi ikimuistoisesta juhlasta. Gaalailmeellä tyylikkäästi kehystetyt ammattilaisten otokset tallennetaan Gredin aineistonhallintapalveluun, mistä ne jaetaan personoidulla koodilla kunkin gaalavieraan käyttöön jo saman illan aikana edelleen jaettavaksi esimerkiksi some-kanavissa. Konseptin suosiosta kertoo 2018 gaalan tilastot; viimeksi kuvia ladattiin lähes 2000 kertaa.

”Gredin konsepti on erinomainen mihin tahansa juhlaan”

”Gredin aineistonhallintapalvelun avulla gaalasta saadaan kaikille osallistujille upea, laadukas, visuaalinen ja konkreettinen kuvamuisto, jonka voi välittää somessa kavereille tai printata omaan albumiin tai vaikka seinälle. Tapahtumanjärjestäjää brändätyt kuvat palvelevat viestinnän tehostamisen lisäksi hyvinä referensseinä yhteistyökumppanuuksia neuvoteltaessa. Gredin konsepti on erinomainen mihin tahansa juhlaan ja VIP-tilaisuuteen”, kiittelee useiden eri gaalojen järjestelyissä vuosia mukana ollut viestintäasiantuntija Jukka Suomela, jonka kuvaustiimi vastaa jo kolmatta kertaa Hämeen Urheilugaalan valokuvauksista.

Kuvia aiemmista gaalatunnelmista ja eri kategorioissa palkituista voittajista voit katsella osoitteesta: hameenurheilugaala.fi

Gredin avulla brändätyt kuvat VIP-vieraille, kumppaneille, omalle väelle ja verkostolle – someen ja printtiin

Gredi Content HUB -aineiston- ja brändinhallintapalvelu on tarjolla kaikille tapahtumanjärjestäjille. Kuvat, videot ja muut materiaalit voi itse kätevästi tallentaa aineistonhallintapalveluun, ja jakaa sieltä tapahtumabrändättyinä, upeina muistoina tilaisuuden vieraille, yhteistyökumppaneille ja yrityksen omalle väelle sekä verkostolle. Palvelua on käytetty kuvien tapahtumakohtaiseen brändäykseen jo monessa huipputapahtumassa, kuten Auto- ja Liikennegaalassa, Vuosisadan Kulttuurigaalassa ja Suomen Urheilugaalassa.

Kuvien ja videoiden hallinnan lisäksi tekoälyllä varustettua Gredi Content HUBia voi hyödyntää kaiken digitaalisen aineiston brändin mukaiseen hallintaan, personointiin, muokkaukseen, kommentointiin, jakeluun ja julkaisuun. Gredillä on asiakkaina yli 135 vahvaa brändinhaltijaa, mm. Aktia, Alko, Alma Media, Edupoli, Finavia, Fonecta, Hartwall, Kalevala Koru, Kemira, KONE, Lomarengas, Lumon, Management Events, Olvi, Gustav Paulig, Ponsse, Sako, Sanoma, Senaatti, Sinebrychoff, Suunto, Tamro, YIT, sekä puolueet, oppilaitokset ja järjestöt.

Kiinnostuitko? Katso alle minuutin tehovideo, josta näet, mitä kaikkea saat aikaan Gredi Content HUBissa

Ota yhteyttä!

Lue lisää!

Lisätietoja:

Jukka Suomela
viestintäasiantuntija, EMG Photo Service,
p. +358 400 617761
jukka.suomela@emg.fi

Matti Tammisalo
myyntijohtaja
Gredi Oy,
p. +358 50 583 8319
matti.tammisalo@gredi.fi
www.gredi.fi

«
»
 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani