Kaikki käännökset suoraan Gredin palvelusta

Gredin asiakkailla on loistavat mahdollisuudet saada kaikki käännöstyöt ja kieliversiot valmiiksi laadukkaasti ja nopeasti, koska Gredi tekee yhteistyötä Transfluentin kanssa. Jokainen Gredin asiakas voi tilata Content Hub -palveluunsa Tilaa käännös -nappulan Gredin Matti Tammisalolta tai Risto Pasaselta. Sen jälkeen käännösten tilaus hoituu Content Hubissa nopeasti painamalla Tilaa käännös -nappulaa. Sitten vain valitset halutut kielet, ja palvelu näyttää automaattisesti hinnan sekä toimitusajan.

Valttina helppo käyttö, nopeus, luotettavuus ja laatu

Transfluentin myyntijohtaja Janne Viinikainen kertoo, että Transfluentin suurimmat kilpailuvaltit ovat palvelun helppo käyttö ja erittäin nopea, laadukas käännöstyö.

”Perinteisissä käännöstoimistoissa ensin projektipäällikkö ottaa työt vastaan. Gredin palvelussa Transfluentin kääntäjät ottavat työt suoraan vastaan. Transfluentilla on kääntäjiä ympäri maailmaa, eri aikavyöhykkeissä. Niinpä parhaassa tapauksessa iltakymmeneltä käännöspalveluun laitettu käännöstyö on markkinointijohtajalla valmiina seuraavan työpäivän aamuna kahdeksalta”, Janne Viinikainen kertoo.

Meillä on NDA:t eli salassapitosopimukset kaikkien kääntäjiemme kanssa. Luottamukselliset tiedot säilyvät kääntäjiemme takana varmasti. Varsinkin suuret kansainväliset yritykset ovat erittäin tarkkoja siitä, että heidän liiketoimintakriittisiä tietojaan kääntävät NDA:n alaiset kääntäjät”, Janne Viinikainen painottaa.

Brändinhallintaa ja termistönhallintaa samalla palvelulla

”Meillä käännöstyötä tekevät ihmiset. Jokainen kääntäjämme on huolella valikoitu ja testattu ammattikääntäjä. Hoidamme käännöstyöt yli sadalle kieliparille. Kielipari on esimerkiksi suomi-kiina tai englanti-saksa. Kielivalikoima on vaativimmillekin asiakkaille kattava”, kertoo Janne Viinikainen.

”Meillä on käytössä asiakaskohtainen käännösmuisti ja termipankki, joka takaa sen, että yrityksen erikoistermistö on sellainen kuin pitää, ja se pysyy käännöstyöstä toiseen hallittuna ja yhtenäisenä”, Janne Viinikainen sanoo.

Suuret brändinhaltijat asiakkaina

”Transfluentin asiakkaina on Suomen merkittävimmät brändinhaltijat. Asiakaskuntaan kuuluu peliyhtiöitä, lentoyhtiöitä, lakitoimistoja, puhelinvalmistajia, teleoperaattoreita, biotekniikkayrityksiä, teollisuusyrityksiä ja oppilaitoksia, muiden muassa”, listaa Janne Viinikainen. ”Asiakkaitamme yhdistää kansainvälinen toiminta ja sitä kautta tulevat monenlaiset käännöstarpeet.”

Hoidat kaikki käännöstyöt Gredin palvelun kautta

Gredi Content Hubin Tilaa käännös -palvelu on helppo ja kätevä käyttää. ”Gredin ja Transfluentin yhteistyö toimii erityisen hyvin, koska me molemmat toimimme digitaalisessa maailmassa nopeasti, 100% hyvillä prosesseilla ja virtaviivaisella konseptilla”, sanoo Janne Viinikainen. ”Siitä on suuresti hyötyä ja kilpailuetua markkinoilla meidän molempien asiakkaille.”

Standardirajapinnat

Gredi tarjoaa käyttöösi standardirajapinnat, joiden avulla vaihdat tietoa digitaalisen aineistonhallinnan ja muiden liiketoimintajärjestelmiesi välillä. Saat meiltä valmiit liittymät moniin suosittuihin tuote-, asiakas- ja liiketoimintatiedon hallintajärjestelmiin. Saat meiltä integraatiot myös muihin käännösjärjestelmiin. Gredi huolehtii puolestasi myös aineiston julkaisusta esimerkiksi sosiaaliseen mediaan, verkkokauppaan tai muihin liiketoimintajärjestelmiin.

 

Kysy lisää:

Matti Tammisalo, myyntijohtaja, Gredi Oy
+358 50 583 8319
matti.tammisalo@gredi.fi

Risto Pasanen, toimitusjohtaja, Gredi Oy
+358 40 849 2620
risto.pasanen@gredi.fi

Transfluent Oy, asiakaspalvelu
+358 9 231 630 84
www.transfluent.com

Tutustu myös Gredin asiakastarinoihin.


Transfluent on kansainvälinen käännöstoimisto, joka toimii paikallisesti. Meidän ammattikääntäjämme kääntävät tarkasti ja huolella tiedostosi sekä tekstisi omalle äidinkielelleen.

«
»
 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani