Vuoden Auto Suomessa 2022 on Škoda Enyaq – ensimmäistä kertaa Suomessa kisan voittoon sähköauto!

Helkama-Auton maahantuoma Škoda Enyaq on valittu Vuoden Autoksi 2022 Suomessa. Valinnan tekivät suomalaiset Auto- ja liikennetoimittajien AuLi ry:n toimittajat.

Voittaja valittiin 16.12.2021 Auto- ja liikennetoimittajien gaalassa Helsingissä. Finaalissa kisasivat tästä  tärkeästä arvonimestä Hyundai Ioniq 5, Kia EV6, Mercedes-Benz C-sarja, Peugeot 308, Polestar 2 ja Škoda Enyaq.

Skoda_logo

Tärkein valintaperuste Vuoden Auto Suomessa 2022 -arvonimen voittajalle on rahalle saatava vastine. Seuraavaksi tärkeimpinä ovat edistyksellinen tekniikka ja turvallisuutta lisäävät uudet varusteet.

Automarkkinat ovat muuttuneet kiihtyvällä vauhdilla, sillä jo kisan ensikierroksella yli puolet oli sähköautoja! Finalisteista neljä oli sähköautoja. Ensimmäistä kertaa kilpailun historiassa Vuoden autoksi valittiin sähköauto.

Škoda on ainoa autobrändi, joka on valittu nyt kolmesti Vuoden Autoksi, ja vieläpä peräkkäisinä vuosina. Toissa vuonna voitti kompakti katumaasturi Škoda Kamiq, viime vuonna Škoda Octavia ja nyt Škoda Enyaq.

”Tämä voitto on aivan huikea juttu! AuLi ry:n ammattilaisraadilta tämä tunnustus on todella merkityksellinen”, sanoo Kari Aalo, Helkama-Auton viestintäpäällikkö.

”Automme oli myös yleisön suosikki! Asiakkaat ovat siis samalla linjalla kuin ammattilaistoimittajat. Tämä kertoo siitä, että Škodan tuotteet ovat kunnossa, ja Škodan uusi aluevaltaus sähköautomaailma näyttää, että Škoda Enyaq on huippuauto. Monet asiakkaat ovat käyneet koeajolla, ja suosittelen sitä. Heti kun autoa kokeilee itse, huomaa, että se on aito Škoda, helposti omaksuttavissa, hiljainen ajaa – ja eihän sähköautoilu olekaan pelottavaa! Škoda Enyaq on hyvin miellyttävä, mukava ja laadukkaasti tehty, ja se sopii suomalaiseen makuun”, Kari Aalo summaa.

Helkama-Auto kuuluu Gredin loistaviin, brändin- ja aineistonhallintapalvelu Gredi Content HUBia käyttäviin asiakkaisiin. Gredin koko tiimi onnittelee Helkama-Autoa Vuoden Auto Suomessa 2022 -voitosta. Upea saavutus ja mainio hattutemppu!

Kiinnostuitko Gredi Content HUBista? Katso 1 min pikavideo: https://www.gredi.fi/gredi-content-hub-tutuksi/
Haluatko kuulla, miten Gredi Content HUB vauhdittaa kaikkien etä-, lähi- ja liikkuvaa työtä? Ota yhteys ja pyydä maksuton esittely:  https://www.gredi.fi/yhteystiedot/

Mieluusti lisätietoja antavat:
Kari Aalo, Helkama-Auto, viestintäpäällikkö, kari.aalo@skoda.fi, puh. 041 546 6006
Risto Pasanen, Gredi, operatiivinen johtaja, risto.pasanen@gredi.fi, puh. 040 849 2620

«
»
 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani