IHMEELLISIÄ
MAHDOLLISUUKSIA

That’s amazing!

100% quarantee
edellinen seuraava
 

 

Etsimme juuri nyt loistotyyppejä

 

Tule meille!

Gredin menestyksen salaisuus on osaava ja motivoitunut henkilöstö, hyvä työilmapiiri ja työnilo. Innostuneessa ja ammattitaitoisessa tiimissämme on tekemisen meininki, ja kun asiakkaamme menestyvät, myös me menestymme. Osaamisemme on ollut vahvuutemme jo yli 20 vuotta, ja olemme Suomen johtava digitaalisen brändin- ja aineistonhallinnan ratkaisuja tarjoava yritys. Kuulumme PunaMusta Media Oyj -pörssiyhtiöön, jonka arvot ovat Innostava, Vastuullinen, Yhteisöllinen ja Menestyvä.

Gredi tarjoaa sinulle yllättäviä mahdollisuuksia!

Rennossa ja energisessä tiimissämme voit tehdä joustavasti etä-, lähi- ja liikkuvaa työtä, kehittää omaa osaamistasi huippuunsa ja saada kiintoisia haasteita. Työsi menestykseen saat valitsemasi työvälineet, ergonomisen sähköpöydän, aina apua työkavereiltasi, ja meillä panostetaan vahvasti asiakasmenestyksen valmennukseen. Pidämme sinusta huolta myös vapaa-ajalla, sillä meiltä saat ilmaisen kuntosalin, erinomaisen työterveyshuollon, vapaa-ajan vakuutuksen, sekä tietenkin jatkuvasti livenä ja virtuaalisena mukavia yhteisiä tapahtumia, joissa omien ideoidemme mukaan vaikkapa liikumme luonnossa, syömme herkkuja tai käymme ihanien asiakkaidemme luona tutustumassa heidän arkeensa.

Mitäs tuumaat? Tuletko meille luomaan parhaita ratkaisuja loistaville asiakkaillemme?

Avoin hakemus

Voit aina ottaa yhteyttä ja kertoa, miten juuri sinä osaamisellasi voisit tukea meitä työssämme asiakkaidemme parhaaksi. Lähetä avoin hakemuksesi: rekrytointi@gredi.fi ja liitä mukaan CV:si.

Rekrytointirekisteriseloste

 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani