Autamme sinua muistamaan

gredin aineistonhallintapalvelu

Kaikkien aikojen paras tyky-päivä. Loistavasti onnistunut verkostoitumistapahtuma, jonka hedelmiä myyntitiimisi napsii vielä pitkään. Odotettu tuotejulkistus, paikalla kaikki avainasiakkaasi. Järjestelyihin uhrattu paljon verta, hikeä ja kyyneleitä. Jokainen yksityiskohta hiottu täydelliseksi. Tilaisuus tuli ja meni, mitä jäi? Gredin aineistonhallintapalvelu pidentää muistiasi. Tallenna tilaisuutesi parhaat hetket kuvina tai vaikkapa videoina palveluumme ja jakele ne osallistujille mukaviksi muistoiksi.

Lähetä kuvat ja muut materiaalit itse näppärästi aineistonhallintapalvelustamme tai anna meidän hoitaa kuvien käsittely, lataus, jakelu ja jopa valokuvaus tai videointi puolestasi täyden palvelun pakettina. Jos sinulla ei vielä ole Gredin aineistonhallintapalvelua, saat sen käyttöösi jatkuvana palveluna tai kertaluonteisesti yhtä tapahtumaasi varten.

Suomen Urheilugaala 17.1.2017

Esimerkiksi Suomen Urheilugaalan 10-vuotisjuhlassa 17.1.2017 Gredi vastasi pöytäseurueiden valokuvaamisesta. Vieraille jaettiin tunnukset Gredin aineistonhallintapalveluun, jossa he pääsivät katselemaan ja lataamaan oman pöytäseurueensa kuvia. Kutsuvieraat hyödynsivät palvelua ahkerasti ja kuvia ladattiin yli 3000 kertaa. Illan hieno tunnelma jatkaa elämää ladatuissa kuvamuistoissa.

Kiinnostuitko palvelustamme? Ota yhteyttä Matti Tammisaloon (p. 050 583 8319, matti.tammisalo@gredi.fi) tai lue lisää täältä.

«
»
 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani