Joukossa tehokkuus tiivistyy

aineistonhallinnan integrointiDigitaalinen aineistonhallintajärjestelmä (DAM) on harvoin yksinäinen susi. Yrityksesi digiavaruudessa puksuttaa useimmiten kokonainen lauma järjestelmiä. Sähköisiä apulaisia löytyy niin toiminnanohjaukseen, tuote- ja asiakastiedon hallintaan, verkkosivujen ylläpitoon kuin vaikkapa uutiskirjeiden lähettämiseen. Aineistonhallinnan integrointi tuo hyötyjä.

Mitä paremmin tämä ohjelmistojesi lauma toimii yhdessä, yhden johtajan alaisuudessa, sitä tehokkaammin tieto virtaa oikeaan paikkaan. Manuaalista työtä poistuu ja päivittäiset rutiinisi helpottuvat. Säästät työaikaasi. Tuottavaksi hiottu prosessi laskee kustannuksia.

Hajanaisen ohjelmistolauman haasteita ovat käytäntöjen moninaisuus ja päällekkäiset rutiinit. Pahimmillaan jokainen sovellus vaatii erillisen sisäänkirjautumisen ja salasanan. Samoja tietoja syötetään ja käsitellään useissa järjestelmissä, kussakin hieman eri tavalla.
Digitaalinen aineistonhallintajärjestelmä pääsee näyttämään kyntensä, kun asetat sen järjestelmälaumasi johtajaksi ja tiedon ensisijaiseksi säilytyspaikaksi. Kun integroit muut järjestelmäsi aineistonhallintaan, pystyt hallitsemaan tärkeintä digitaalista omaisuuttasi yhdestä paikasta ja yhdellä tunnuksella.

Mitä hyötyjä järjestelmiesi integrointi digitaaliseen aineistonhallintaasi tarjoaa?

  • Yksi yhteinen käyttöliittymä lisää tehokkuutta ja vähentää käyttäjien virheitä ja tuplatyötä. Syötät tiedot yhdessä järjestelmässä, josta ne siirtyvät yhtenäisinä integroituihin järjestelmiin.
  • Digitaalista omaisuutta ei tarvitse siirtää käsityönä. Aineistojen kopiointivirheet poistuvat. Työskentelysi nopeutuu, kun saat aineistot heti käyttöösi.
  • Aineistojen löytäminen helpottuu. Tietoa ei tarvitse etsiä useasta paikasta. Vältät duplikaatit. Käytössäsi on aina viimeisin versio.
  • Tallennustilasi käyttö tehostuu. Suurikokoiset tiedostot, kuten kuvat ja videot, eivät lohkaise leijonanosaa kovalevyltäsi. Pilveen tallennetut tiedot eivät tarvitse koneeltasi lainkaan muistitilaa.
  • Sisältöön pääsy helpottuu organisaatiossasi. Digitaalisen omaisuutesi käyttö tehostuu, kun tieto ei enää makaa henkilökohtaisilla kovalevyillä, vaan se on aineistopankissa halutessasi kaikkien ulottuvilla. Jaat aineistoja helposti organisaatiosi ulkopuolelle ja keräät kommentit kätevästi yhteen paikkaan.
  • Metadata replikoituu automaattisesti. Voit integroida aineistonhallintajärjestelmääsi vaikkapa tuotetietojen hallintajärjestelmän (PIM). Metatiedot siirtyvät järjestelmästä toiseen ja edelleen verkkokauppasovellukseesi. Metatietoihin tehdyt muutokset päivittyvät kaikkiin järjestelmiin automaattisesti. Aineistonhallinta tarjoaa ylimääräisen lisäarvon tuottamalla verkkokauppasovellukseen automaattisesti oikean kokoiset ja muotoiset tuotekuvaversiot.
  • Saat muista järjestelmistäsi puuttuvia työkaluja visuaalisen omaisuutesi hallintaan. Aineistonhallintasi tallentaa automaattisesti kuvistasi, bannereitasi ja videoistasi versiot eri käyttötarpeisiin. Voit tuoda brändihallittuihin dynaamisiin tuotepohjiin sisällön esimerkiksi tarjousjärjestelmästäsi tai tuotetietojen hallintajärjestelmästäsi. Monikanavajulkaisun työkaluilla otat haltuun printti- ja sähköisten materiaalien työstämisen ja julkaisun. Et tarvitse enää muita ohjelmistoja esimerkiksi uutiskirjeiden luomiseen ja jakeluun tai sosiaalisen median julkaisuihin.

Sudet toimivat tehokkaimmin laumassa yhden johtajan alaisuudessa. Tavoita entistä muhkeampi saalis oikein mietityllä integraatiolla ja luo yksinäisille susille yhteiset pelisäännöt.

«
»
 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani