Helsingin Mylly mullistaa viljamaailmaa Gredin kanssa yhteistyössä

Helsingin Mylly on aloittanut yhteistyön Gredin kanssa, rakentaakseen digitaalisen brändin- ja aineistonhallintapalvelun Gredi Content HUBin.

Myllärin-tuotteita valmistava Helsingin Mylly on Suomen suurin luomuviljatuotteiden ja gluteenittoman kauran jalostaja. Neljännen polven suomalainen perheyritys valmistaa tuotteet vastuullisesti, hiilineutraalisti kotimaisesta, lähellä kasvaneesta viljasta. Asiakkaita ovat kuluttajat, ravintolat, hotellit, leipomot ja teollisuus. Helsingin Mylly vie kauratuotteita yli 50 maahan, ja yritys tunnetaan maailmalla nimellä Helsinki Mills.

Mitkä ovat tärkeimmät tavoitteet, jotka Helsingin Mylly haluaa saavuttaa Gredi Content HUBin avulla? Helsingin Myllyn kaupallinen johtaja Jarkko Tuomola ja markkinointipäällikkö Mia Kettunen kertovat, että sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien hyvä palvelu on se kaikkein suurin asia.

”Sisäisistä sidosryhmistä omalle henkilöstölle meillä on Content HUBissa oma osuus, joka on suunnattu myynnille, viestinnälle ja tietenkin markkinoinnille. Sieltä löytyvät tarvittavat kuvat, ja pakettiin kuuluvat myös julkaisut. Ulkoisia sidosryhmiä ovat kaikki meidän yhteistyökumppanit, esimerkiksi mainostoimistot, viestintätoimistot ja kaupalliset kumppanit, kuten ulkoistetut myyntiorganisaatiot Suomessa ja ulkomailla. Niille on tarjolla esimerkiksi kuvapankki ja logopankki, Mia ja Jarkko kertovat.

Entä median edustajien ajantasainen palvelu? Mia ja Jarkko toteavat, että medialle lähetetään usein haastattelun liitteeksi kuvia, ja nyt kuvat on helppo lähettää Content HUBista linkillä eikä enää raskaina sähköpostin liitetiedostoina. ”Voimme myös rakentaa kuvamaailmoja valmiiksi esimerkiksi viljelyteeman ympärille, ja sitten vain annamme medialle käyttöoikeuksia Content HUBiin”, Mia havainnollistaa.

”Halusimme integroida hajallaan olevista lähteistä yhteen kovan tuotetiedon ja markkinointitiedon, jotta tietoja voidaan rikastaa ja käyttää luovasti markkinointiin, jotta ne ovat tätä päivää ja kiintoisia asiakkaille. Keskeistä on myös, että tietoja on helppo vaihtaa reaaliajassa”, Jarkko sanoo. Tuotetiedon PIM-ratkaisun on Helsingin Myllylle tehnyt RockOn, joka kuuluu samaan PunaMusta Media -konserniin kuin Gredi. Onko kätevää, kun saa saman konsernin yhtiöiltä halutut palvelut? ”Se helpottaa tosi paljon tätä ajattelutapaa. Teimme ensin PIMin RockOnin kanssa, ja nyt DAMin Gredin kanssa”, Mia ja Jarkko kertovat.

”Kiitämme Helsingin Myllyä luottamuksesta ja hyvin alkaneesta yhteistyöstä! Tavoitteemme on toteuttaa jatkuvasti kehittyvällä Gredi Content HUB brändin- ja aineistonhallintapalvelulla arjen työn helpotusta Helsingin Myllyn tiimille ja heidän laajalle sidosryhmäverkostolleen”, sanoo Gredin operatiivinen johtaja Risto Pasanen.

Helsingin Myllyn nettisivuilla on kaikkia terveellisestä ruuasta innostuneita varten suosittu reseptihaku. ”Pysykää kanavalla, meiltä on tulossa paljon uutta! Haluamme mullistaa viljamaailmaa! Kannattaa kokeilla heti keittiömestareiden maistelutesteissä kehumia Villikauran reseptejä, joilla syntyy suussa sulavan aromikas ja aito suomalainen puuro”, Jarkko ja Mia vinkkaavat.

Haluatko olla jyvällä Helsingin Myllyn maistuvista tuotteista? Katso: www.myllarin.fi

Kaipaatko terveellisiä reseptejä? Kas tässä: https://myllarin.fi/reseptit/

Haluatko kuulla Gredi Content HUBin hyödyistä organisaatiosi liiketoiminnan menestykseen? Ota yhteys: https://www.gredi.fi/yhteystiedot/

Kiinnostuitko RockOnin PIM tuotetiedonhallintaratkaisuista? Lue RockOnin operatiivisen johtajan Teemu Tapperin blogi: https://www.gredi.fi/tuoteorganisaatio-ei-menesty-ilman-pimia-kovassa-kilpailussa/

Mieluusti lisätietoja antavat:

Jarkko Tuomola, Helsingin Mylly, kaupallinen johtaja, jarkko.tuomola@helsinginmylly.fi,
puh. 0400 687 269

Mia Kettunen, Helsingin Mylly, markkinointipäällikkö, mia.kettunen@helsinginmylly.fi,
puh. 010 802 829

Risto Pasanen, Gredi, operatiivinen johtaja, risto.pasanen@gredi.fi,
puh. 040 849 2620

 

«
»
 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani