Gredin kuvakonseptilla Auto- ja Liikennegaalasta ikimuistoinen


Viidennen kerran järjestetty Auto- ja Liikennegaala kokosi 9.11.2018 Helsingin Messukeskukseen melkeinpä kaikki alan kärkitoimijat. Tapahtumassa palkittiin Vuoden Auto ja muut merkittävimmät autoalan saavutukset. Gredi toimi tapahtuman yhteistyökumppanina. 

”Gaala onnistui välittömän palautteen perusteella erinomaisesti. Myös valokuvista välittyy juhlaillan positiivinen tunnelma”, kertoo järjestelytoimikunnan puheenjohtaja Jukka Suomela tyytyväisenä.

Ford Focus Vuoden Auto Suomessa 2019

”Vuoden Auto Suomessa 2019 -tittelin voitti Ford Focus, joka päihitti niukkaakin niukemmin Suomessa valmistetun Mercedes-Benzin A-sarjan mallin. Auto- ja liikennetoimittajien jäsenkunnan äänestyksessä kärkikaksikon eroksi jäi vain kaksi pistettä”, Suomela kertaa gaalan huipentumaa.

Gredi tuotti yhteistyössä Moottori-lehden ja EMG Photo Teamin kanssa illallisvieraille ikimuistoiset gaalailmeellä koristellut tapahtumakuvat. Juhlassa otetut valokuvat brändättiin ja tallennettiin jo saman illan aikana Gredin aineistonhallintapalveluun, josta ne on poimittavissa personoidulla koodilla kunkin omaan käyttöön.

Auto- ja Liikennegaala suosittelee Gredin palvelua

”Gaalasta jäi kaikille osallistujille hieno ja laadukas kuvallinen muisto, jonka voi välittää somessa kavereille tai printata omaan albumiin tai teettää suurkuvan seinälle. Gredin konsepti on erinomainen mihin tahansa juhlaan tai VIP-tilaisuuteen”, Suomela kiittelee.

EMG Photo Teamin ottamia kuvia gaalatunnelmista eri kategorioissa palkituista voittajista voit katsella osoitteesta www.autojaliikennegaala.fi

Täydellisestä tapahtumasta täydellinen muisto Gredin avulla

Gredi Content HUB -aineiston- ja brändinhallintapalvelu on tarjolla kaikille tapahtumanjärjestäjille. Kuvat, videot ja muut materiaalit voi itse kätevästi tallentaa aineistonhallintapalveluun, ja jakaa osallistujille upeiksi muistoiksi. Palvelua käytetään kuvien tapahtumakohtaiseen brändäykseen jo monessa huipputapahtumassa, kuten Auto- ja Liikennegaalassa, Kulttuurigaalassa ja Suomen Urheilugaalassa.

Kuvien ja videoiden hallinnan lisäksi tekoälyllä varustettua Gredi Content HUBia käytetään kaiken digitaalisen aineiston brändin mukaiseen hallintaan, personointiin, muokkaukseen, kommentointiin, jakeluun ja julkaisuun. Gredillä on asiakkaina yksityisellä ja julkisella sektorilla yli 135 vahvaa brändinhaltijaa, mm. Aktia, Alko, Alma Media, Edupoli, Finavia, Fonecta, Hartwall, Kalevala Koru, Kemira, KONE, Lumon, Management Events, Olvi, Gustav Paulig, Ponsse, Sako, Sanoma, Senaatti, Sinebrychoff, Suunto, Tamro, YIT, sekä puolueet, oppilaitokset ja järjestöt.

Kiinnostuitko? Katso alle minuutin mittainen video, josta näet, mitä kaikkea saat aikaan Gredi Content HUBissa

Ota yhteyttä!

Lue lisää Auto- ja Liikennegaalasta!

Lisätietoja:

Jukka Suomela
Auto- ja Liikennegaala
järjestelytoimikunnan puheenjohtaja
p. +358 400 617761
jukka.suomela@autojaliikennegaala.fi,
www.autojaliikennegaala.fi

Matti Tammisalo
myyntijohtaja
Gredi Oy,
p. +358 50 583 8319
matti.tammisalo@gredi.fi
www.gredi.fi

Käy tutustumassa Gredin kiehtoviin asiakastarinoihin.

«
»
 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani