Havunen ja Gredi yhteistyöhön digitaalisella joulukuusilahjakortti-palvelulla

Digitaalisen bisneksen edelläkävijät Havunen ja Gredi aloittavat yhteistyön sähköisellä joulukuusilahjakortti-palvelulla. Jatkossa kaikki Gredin uudet asiakkaat voivat tilata joulukuusilahjakortteja suoraan Gredi Content Hubista.

Vuonna 2009 toimitusjohtaja Olli Kinnunen ja myyntijohtaja Timo Tammenaho saivat loistavan idean: luodaan digitaalinen joulukuusilahjakortti ja helpotetaan siten joulukiireitä. Idea johti internet-palveluun nimeltä Havunen. Nykyään Havunen on digitaalisen joulukuusikaupan edelläkävijä. Havusen internet-palvelussa yritysten on helppo tilata asiakkailleen, kumppaneilleen ja henkilöstölleen joulukuusilahjakortit. Hinnat Havunen on hionut hyviksi, koska kerralla tilataan yleensä satoja joulukuusilahjakortteja.

Havusella on monia perinteisiä ja kiehtovia lahjakorttimalleja, joista valita. Voipa Havusella teettää ihan omanlaisen joulukuusilahjakortinkin, vaikka firman logolla ja toivotuksilla. Havunen hoitaa lahjakorttien painatuksen omassa painossaan. Painoa hallinnoi Havusen graafikko Joni Linnamies, jonka kädenjälkeä on korttien tyylikäs ja kaunis design. ”Oman painon tähden toimitusaikamme on ihan huippua ja helppouden maksimoimiseksi lähetämme monen asiakkaan kuusilahjakortit postitse suoraan lahjansaajille”, Joni toteaa.

Nyt saa valita parhaan

”Lahjakortin saajat voivat noutaa lahjakortillaan Havusen jakelupaikoista sen parhaan ja kauneimman joulukuusen itselleen, kun joulu lähenee. Jakelupaikkoja on ympäri Suomen, Joulupukin pajan tienoilta Napapiiriltä Helsinkiin asti”, Olli Kinnunen kertoo. Palvelu on ollut alusta asti jymymenestys, ja Havusen tiimi onkin toimittanut jo kymmeniä tuhansia joulukuusia onnellisille lahjakortin saajille.

Joulumieltä ja huolenpitoa

Havunen pitää hyvää huolta myös suomalaisesta kuusimetsästä. ”Istutamme joulukuusia jokaisen jouluna Havuselta uuteen kotiin matkustaneen joulukuusen tilalle. Istuttamalla ja hoitamalla itse kuusia takaamme laadun. Meillä on lisäksi muita laadukkaita kuusitoimittajia auttamassa”, Olli Kinnunen kertoo.

Gredi Content Hubista saa nyt myös joulukuuset kaikille

”On luontevaa, että kaksi digitaalisen bisneksen edelläkävijää aloittaa yhteistyön. Havusen liikeidea on mainio ja meillä synkkasi heti Ollin kanssa. Gredi lähtee mielellään omalta osaltaan mukaan vauhdittamaan entisestäänkin Havusen loistavaa digitaalista liiketoimintaa”, kertoo Gredin toimitusjohtaja Risto Pasanen.

”Me Gredissä luomme kaikille uusille asiakkaillemme Gredi Content Hubiin Havusen dynaamiset tuotepohjat, joilla Havusen joulukuusilahjakortit voidaan käden käänteessä personoida ja tilata. Valmiit personoidut lahjakortit menevät digitaalisesti Havuselle, joka painaa ne kauniiksi ja käteen sopiviksi”, Risto Pasanen hymyilee aurinkoisesti, itsekin täynnä joulumieltä.

 

Lisätietoja antavat mielellään:

Olli Kinnunen, toimitusjohtaja, Q-Trading Oy
+358 45 129 5477
olli@havunen.fi
www.havunen.fi

Risto Pasanen, toimitusjohtaja, Gredi Oy
+358 40 849 2620
risto.pasanen@gredi.fi
www.gredi.fi

 

Havusen asiakkaita ovat muiden muassa Veikkaus ja Volkswagen Center. Gredin asiakkaisiin kuuluu yli 130 menestyvää brändinhaltijaa, muiden muassa KONE, Gustav Paulig ja Sanoma.

Käy tutustumassa Gredin muihin kiehtoviin asiakastarinoihin.

«
»
 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani