Metsähallitus ja Gredi yhteistyöhön

Metsähallitus on Suomen Maa- ja metsätalousministeriön alainen valtion liikelaitos, joka hallinnoi 12,5 miljoonaa hehtaaria valtion omistamia maa- ja vesialueita. Siis liki kolmasosaa Suomen pinta-alasta! Metsähallituksen vastuulla on kaikki Suomen upeat 40 kansallispuistoa. Se hoitaa luonnonsuojelu- ja retkeilyalueita ja edistää niiden virkistyskäyttöä suomalaisten parhaaksi.

Metsähallitus valitsi brändin- ja aineistonhallintaansa Gredi Content HUBin. Metsähallituksen tiedekeskuksen päällikkö Heikki Hepoaho kertoo miksi. Oli tarve tehostaa brändinhallintaa. Meillä oli käytössä useita eri kuvapankkeja. Meillä on monenlaiset tarpeet, miten käytämme aineistoja ja kuvia. Vaatimuksemme olivat tiukat ja pohditut. Kartoitimme. Kilpailutimme. Vaadimme oikeasti toimivaa ja meitä palvelevaa järjestelmää.”

Metsähallituksella on uuden strategiansa mukaan vastuulliset, asiakaslähtöiset ja digitaaliset yhteistyön muodot. ”Strategiamme nimi on Kasvatamme huomista! Iso teema on luonnon arvojen ja vastuullisuuden kehittäminen yli sukupolvien. Jotta puhumme samaa kieltä talon sisällä ja ulkopuolella brändin avulla, tarvitsimme yhteiset työkalut, ilmeen ja kuvakonseptin. Meille brändinhallinta on tosi tärkeä, yhteinen prosessi, jolla tuotamme ehjää Metsähallitus-imagoa, Heikki Hepoaho linjaa.

Metsähallitus teki juuri ensi kertaa mittavan brändiuudistuksen, määritteli emobrändin ja brändiperheen. ”Osallistimme strategiaan ja brändityöhön henkilöstöä, pohdimme olemassa olomme tarkoitusta pitkään. Kannatti panostaa, sillä asiakkaat ja henkilöstö ovat ottaneet uudistuksen hyvin vastaan! Strategiassa olemme nyt jalkautusvaiheessa, ja Gredin palvelu on hyvä brändin, visuaalisuuden ja strategian jalkautukseen, Heikki Hepoaho sanoo.

”Suomalaisten metsäsuhde on ainutlaatuinen maailmassa, mutkaton ja käytännönläheinen. Hyvää brändiä ihmiset kantavat yhdessä eteenpäin, ja se elää koko ajan”, Heikki Hepoaho kiteyttää.

Kiinnostuitko Metsähallituksesta? Lue lisää: https://www.metsa.fi/

Kiinnostuitko Gredi Content HUBista? Katso 1 minuutin pikavideo: https://www.gredi.fi/gredi-content-hub-tutuksi/

Haluatko kuulla Gredi Content HUBin hyödyistä liiketoiminnalle? Kysy lisää: https://www.gredi.fi/yhteystiedot/

Mielellään lisätietoja antavat:

Heikki Hepoaho, Metsähallitus, Tiedekeskuksen päällikkö, heikki.hepoaho@metsa.fi, puh. 040 5726440
Risto Pasanen, Gredi, toimitusjohtaja, risto.pasanen@gredi.fi, puh. 040 849 2620

«
»
 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani