Henri Knuuttila on Gredin uusin vahvistus

Henri Knuuttila

Henri Knuuttila on nimitetty Gredin julkaisuautomaatiotiimiin publishing automation designeriksi 24.10.2022 alkaen.

Henri pitää itseään luovana insinöörinä. Mitä ihmettä? Henri kertoo siis innostuvansa kaikesta visuaalisesta, ja toisaalta nauttii myös siitä, että kaikki on tehty tarkasti, eikä sinnepäin. Henri saa virtaa mielenkiintoisten projektien toteuttamisesta yhdessä asiakkaiden kanssa.

Aiemmin Henri teki töitä lähes kuusi vuotta mainostoimistossa. Osaamista on esimerkiksi ketjumarkkinoinnin töistä, kuten säännöllisesti ilmestyvien, myyvien mainoslehtien taitosta. Henri on tehnyt eri medioihin digitaalista mainontaa, animoinut TV-spotteja sekä suunnitellut monenlaisia printtiaineistoja asiakkaille. Henriltä sujuu logojen, käyntikorttien, esitteiden, ilmoitusaineistojen, julisteiden, standien, rollupien ja muiden brändiaineistojen suunnittelu sutjakkaaasti.

Vapaa-ajalla Henri etsii luonnosta toinen toistaan upeampia paikkoja, joissa ei ole vielä käynyt! Henri katsoo mieluusti maailmaa myös kameran takaa, ja käy toisinaan heittämässä ei suinkaan kameraa vaan frisbeetä eri kaupunkien frisbeegolfradoilla. Onpa Henri myös aktiivinen kuntosalin kuluttaja.

Yhteyden Henriin saat näin:
Henri Knuuttila
Publishing automation designer
Matkapuhelin 045 652 9452
henri.knuuttila@gredi.fi

Kiinnostuitko Gredi Content HUBista, jolla asiakkaamme kautta maailman onnellistavat työpäiviään? Katso tästä 1 minuutin video, niin ymmärrät, miksi!

«
»
 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani