Fox Networks Group

TV-kanavien ohjelmatiedot yli 450 lehteen ja mediataloon

FOX Networks Group (FNG) on 21st Century Fox -mediakonserniin kuuluva kansainvälinen multimediayritys. FNG kehittää, tuottaa ja jakelee yli 350 kokonaan omistamaansa ja enemmistöomistuksessaan olevaa dokumentti-, urheilu-, elokuva- ja lifestyle -kanavaa Euroopassa, Aasiassa, Latinalaisessa Amerikassa ja Afrikassa. Suomessa mediamainontaan hyödynnettäviä kanavia ovat FOX ja National Geographic Channel sekä netti-tv-palvelu FOXplay. Ohjelmistoon kuuluu laaja valikoima kotimaisia ja kansainvälisiä sarjoja ja elokuvia, dokumentteja, lifestyle-ohjelmia ja lastenohjelmia.

Gredin palvelut virtaviivaistavat Foxin markkinointia

Mediayritys Fox Networks Group hyödyntää Suomen toiminnoissaan monipuolisesti Gredin aineistonhallintapalveluja. Kanavilla tapahtuu kaiken aikaa, ja uutuuksista riittää kerrottavaa. Niin myös markkinointi- ja viestintäaineistojen täytyy olla järjestyksessä, löydettävissä ja jaettavissa.

”Gredin aineistonhallintapalvelut tukevat markkinointiamme ja viestintäämme monin tavoin. Sen lisäksi että Gredin Venetsia on lyömätön palvelu kaikille televisioalan toimijoille ja medialle, käytämme Gredin aineistonhallintaa myös viestinnässä suoraan toimittajille ja yrityksemme sisäisessä toiminnassa”, kertoo Elina Mustelin, Director of Programming & Marketing Fox Networks Groupista.

Venetsia on ohjelmatietojärjestelmä, jota käyttävät kaikki Suomen merkittävät televisiotoimijat. Sen avulla yli 450 lehteä ja mediataloa saavat kanavien tuoreimmat ohjelmatiedot, printtilaatuiset pressikuvat sekä esikatseluversiot valikoiduista ohjelmista.

”Kun on tiedotettavaa, aineistokoreihin on kätevää koota infopaketit uutuuksistamme ja jaella ne sitä kautta suoraan median edustajille. Gredin aineistonhallinta on helppokäyttöinen systeemi. Aineistojen lataaminen ja jakelu toimivat sulavasti nin kuin pitääkin. Ja on hyvä, ettei tarvitse erikseen lähteä käyttämään monia erillisiä järjestelmiä”, Mustelin jatkaa.

Aineistonhallinta tukee myös aineistojen tuotantoa

Fox hyödyntää aineistonhallintaa myös sisäisessä käytössä, ja yksi tärkeä käyttökohde on markkinointi- ja myyntimateriaalien tuotanto.

Kun kaikki tarvittavat kuvat, pohjat ja muut pohja-aineistot löytyvät yhdestä, keskitetystä paikasta, on uusien materiaalien suunnittelu ja tuotanto sujuvaa. Keskitetty aineistonhallinta helpottaa myös aineistojen kommentointia, ja finaaliversiot ovat saman tien kaikkien saatavilla.

Palvelu joka kehittyy jatkuvasti

Palvelun käyttöönotto sujui Foxilla ongelmitta ja käyttäjät pääsivät nopeasti sinuiksi palvelun toimintojen kanssa. Matkan varrella Fox on ottanut käyttöön aineistonhallinan uusia ominaisuuksia ja laajentanut käyttökohteita.

”Olemme käyttäneet Gredin palveluita koko nelivuotisen olemassaolomme ajan. Yhteistyö on sujunut mutkattomasti, ja Gredi auttaa aktiivisesti kehittämään aineistonhallintaa. Erityisesti aineistojen automaattinen personointi eri kanaviin, liikkuvan kuvan uudet mahdollisuudet ja integroinnit muihin järjestelmiimme kiinnostavat”, kertoo Mustelin.

 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani