JCDecaux

KAIKKI AINEISTOT TIETOTURVALLISESTI JA ASIAKASKESKEISESTI SAMASSA PALVELUSSA

JCDecaux Finland on osa JCDecauxia, joka tavoittaa mainosvälineillään ympäri maapallon nykyään yli 850 miljoonaa ihmistä. JCDecaux on ulkomainonnan globaali markkinajohtaja. Yhtiön näkyviä ja näyttäviä mainosvälineitä asiakkaiden upeilla kampanjoilla kohtaat kadunkalusteissa ja liikennevälinemainonnassa. JCDecaux Finlandilla on yli 10 000 mediapintaa ympäri Suomen.

JCDecaux Finland käyttää Gredin heidän tarpeisiinsa räätälöimää digitaalisen brändin- ja aineistonhallintapalvelua, joka on nimeltään JCDecaux Content HUB. Siihen on luotu omat käyttöliittymät organisaation sisäisille ja ulkoisille käyttäjäryhmille. Niitä ovat partner-painotalot, ulkomainonnan toteuttajat ja asiakkaat. Palvelun keskiössä on paras mahdollinen asiakaskokemus ja tietoturva.

Onko JCDecaux Content HUB saavuttanut tavoitteen käyttäjäystävällisyydessä? Vastaan painossa tehtävästä julistetuotannosta JCDecaux Finlandilla. Olemme käyttäneet Gredin aineistopalvelua helmikuusta 2023 lähtien. Se on tuonut reproihin, painotaloihin ja asiakkaisiin päin käyttäjäystävällisyyttä, kertoo Tiina Eronen, JCDecaux Finlandin Print & Content Specialist.

”Saamme positiivista palautetta. Nyt käyttäjillä on näkymä siitä, mitä kampanjoita heillä on aiemmin tehty, sekä missä vaiheessa käsillä oleva uusin työ nyt on. Se tuo käyttäjille käyttömukavuuden lisäksi joustavuutta ja turvallisuuden tunnetta. Palvelussa toimittajalla on näkymä kaikkiin toimittamiinsa aineistoihin ja niiden statukseen työnkulussa. Palvelun arkisto mahdollista aineistojen sujuvan uudelleen käytön”, Tiina kuvailee.


Asiakaskokemus keskiössä

JCDecauxilla asiakaskokemus nousee esiin kaikessa tekemisessä. Asiakaskokemukseen liittyy niin paljon. Se muodostuu kokonaisuudesta, jossa Content HUB on hyvin näkyvä osa. Se on helppokäyttöinen ja nopea tapa toimittaa aineistoja meille, mihin vuorokauden aikaan tahansa. Ja niitähän tulee kellon ympäri. Usein aineiston toimittaja on asiakkaan yhteistyökumppani, ei suora asiakas itse, jolloin erityisesti korostuu palvelun käytön nopeus ja helppous. Globaaleissa kampanjoissa aineistoja tulee meille ympäri Eurooppaa, ja välillä USA:stakin. On hyvä, että meillä on englanniksi tehty palvelu, joka on tosiaan helppokäyttöinen, Tiina kertoo.

”Hyötynä on työn kulun nopea läpimenoaika siitä hetkestä, kun asiakas saa aineiston meille toimitettua. Tämä on tärkeää, sillä meillä on välillä aika tiukat aikataulut. Fyysiset, painetut julisteet on saatava Helsingistä Rovaniemelle asti kelillä kuin kelillä”, Tiina painottaa.


”Tietoturva-asiat ovat meille tosi tärkeitä”

Parhaat muistetaan ulkoa, paaluttaa JCDecauxin slogan. Olipa kyseessä viimeiseen silaukseen asti salainen uuden brändin lanseeraus, olemassa olevan brändin tunnettuuden tai myynnin kasvattaminen, JCDecauxin mainospinnoilla näkyy koko Suomen pituudelta satoja kampanjoita vuosittain. Kampanjoiden kesto vaihtelee yhdestä kahteen viikkoon.

Tietoturva korostuu kaikessa tekemisessämme ja on yksi tärkeimpiä Content HUBin hyötyjä. Tiedot ovat turvassa palvelussa. Meillä säilyy selkeä näkymä aineistoista sekä asiakaskohtaisista arkistoista. Tämä on käyttömukavuusasia ja myös tärkeä fiilisasia, Tiina kertoo.


Arvoa pitkäaikaisesta yhteistyöstä

JCDecauxille on oleellista hyvä yhteistyö mainostoimistojen, reprojen ja painotalojen kanssa. Gredin kanssa samaan konserniin kuuluva PunaMusta Coloro painaa JCDecauxille näyttävät julisteet sopivasti aikataulussa.

Miten Tiinan mukaan sujuu yhteistyö PunaMusta Coloron kanssa? Hyvin sujuvaa yhteistyötä. Olemme tehneet heidän kanssaan pitkään yhteistyötä. Meillä on siellä tutut yhteyshenkilöt, jotka tuntevat meidän toimintatavat ja tuotteet. Se tuo mielekkyyttä omaan työhön. He tietävät, mitä me vaadimme. Ja ymmärtävät tiukat aikataulumme, joista on pidettävä kiinni, niistä ei voida luistaa, Tiina sanoo.

Kun Tiinalta kysyy, millaisille organisaatioille ja mille toimialoille hän suosittelisi Grediä, Tiinan vastaus antaa inspiraatiota kaikenlaisille organisaatioille. Miksi rajata! Minun kokemukseni mukaan Gredin palvelu toimii tosi hyvin kaiken tyyppisille organisaatioille, jotka ylipäätään arvostavat tietoturvaa, joustavuutta ja räätälöitävyyttä jokaisen organisaation tarpeen mukaan.

 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani