Suunto

Integroitua aineistonhallintaa ja selkeitä prosesseja

Suunto Oy lukeutuu maailman johtavien urheiluinstrumenttien valmistajiin. Sen tuotteet ovat tunnettuja niiden designista sekä kestävyydestä, ja niitä myydään yli sadassa maassa. Suunto on osa Amer Sports -yhtiötä, johon kuuluvat myös muun muassa Salomon, Atomic, Wilson, Precor sekä Mavic.

Uutta suuntaa Suunnolle

Monipuolisen digitaalisen materiaalin jakaminen globaalille toimijaverkostolle on liittynyt jo pitkään Suunnon toimintaan. Eri maissa toimiville myynti- ja markkinointiorganisaatioille, huoltopisteille sekä median edustajille lähetetään jatkuvasti runsaasti muun muassa kuvamateriaalia, ohjeistuksia sekä esityksiä. Aiemmin käytössä oli muutama erityyppinen ratkaisu, mutta Suunnolla haluttiin selkeyttää ja yhdistää ulkopuolisille toimijoille lähtevän digitaalisen materiaalin jakelu. ”Gredin palvelu vastasi parhaiten tarpeisiimme”, kertoo Suunnon Head of Digital Marketing Janne Kallio.

Vuoden 2012 keväällä Suunto aloitti yhteistyön Gredin kanssa, ja Suunnolla ollaan oltu erittäin tyytyväisiä. Gredi Haven -ohjelmiston kuvapankkiin ladataan kaikki Suunnon käyttämä kuvamateriaali, kuten tuotekuvat, logot sekä muut visuaaliset elementit. Lisäksi määritellään käytettävät fontit, värit sekä kuvastojen, julisteiden, bannereiden ja muiden aineistojen yleisilmeet dynaamisten pohjien avulla. Ohjelmiston avulla kaikki Suunnon materiaali on aina ajan tasalla, brändihallittua ja jaettavissa muutamalla klikkauksella kaikkiin maapallon kolkkiin.

Gredin palveluiden avulla hoidetaan myös aktiivisesti kommunikaatiota loppukäyttäjien suuntaan. Kun kaikki digitaalisen materiaalin jakaminen hoituu yhden palveluntarjoajan kautta, ei Suunnon tarvitse huolehtia useiden ratkaisujen ylläpidosta aiheutuvista kustannuksista, lisätyöstä tai yhteensopivuusongelmista. Turvallisuus on myös taattu. ”Digitaalisen materiaalin jakaminen on nyt mahdollista eri käyttäjäryhmille ilman riskiä siitä, että informaatio menisi väärille tahoille”, Kallio summaa.

 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani