TRAINERS’ HOUSE

TEHOKASTA KOULUTUS- JA MYYNTIVIDEOIDEN HALLINTAA

Sukseen perustajiin kuuluva toimitusjohtaja Jussi Koivusaari kertoo, että Gredi Content Hub otettiin käyttöön, jotta pystyttiin jakamaan satoja videoita käsittävä digitaalinen verkkovalmennus- ja muu videosisältö asiakkaille viisaasti. Yrityksen asiakkaisiin kuuluvat mm. menestyneet kouluttajat ja mediapersoonat Anna Perho, Jari Parantainen sekä Jari Sarasvuon perustama Trainers´ House.

Myyntimateriaalit Trainers´ Housen myyjien käyttöön

Jussi Koivusaaren tiimi on tuottanut asiakkailleen satoja videoita, esimerkiksi kirkastamaan yrityskuvaa markkinoilla, tekemään yrityskulttuuria näkyväksi, nopeuttamaan rekrytointia ja kouluttamaan myyntiväkeä. Trainers´ Housen digitaalisten tuotteiden tuotepäällikkö Johanna Kiviranta kertoo, että Suksee on tehnyt heille yli 500 videota. Tavoitteena on ollut saada Trainers´ Housen muutoskonsulteille digitaaliset sisällöt tehokkaasti käyttöön.

”Toimimme Sukseen kanssa tiiviissä yhteistyössä, ja Gredi Content Hubiin luotu Holvi mahdollistaa näppärän materiaalien saamisen ja jakamisen jokaiselle työntekijällemme”, Johanna Kiviranta kertoo. ”Käytämme videoita niin myynnissä, valmennusvälineinä kuin oman oppimisen edistämiseenkin. Meille on ensiarvoisen tärkeää, että videot ovat helposti saatavilla, löydettävissä ja käytettävissä.”

Tarina se on joka myy

”Nykyään tarinankerronta on avain kaikkein vaikuttavimpaan viestintään. Tätä varten Sukseen tiimissä on kokeneita osaajia, jotka ovat tehneet pitkään esimerkiksi reality-TV:tä, kuten Miljonääriäidit- ja Jutan superdieetit -reality-sarjoja. Tarinat myyvät myös bisneksessä, eikä vain vapaa-ajalla”, sanoo Jussi Koivusaari.

Gredin kanssa dialogi toimii

”Työntekijämme kiittävät Holvia sen helppokäyttöisyydestä ja kätevyydestä. Gredi on toiminut meidän kannaltamme loistavasti, sillä kehitysehdotuksiamme ja toiveitamme on kuunneltu ja tarvittavia muokkauksia on tehty nopeassakin tahdissa”, Johanna Kiviranta kertoo.

”Gredin väki kohtelee asiakkaitaan old school -meiningillä. Arvostavasti ja vieraanvaraisesti”, sanoo Jussi Koivusaari. ”Prosessi Gredin kanssa on ollut suoraviivainen myynnistä käyttöönoton kautta käyttöön. Arvostamme sitä, että Gredin ihmiset ovat saatavilla ja dialogi toimii.”

”Tulevaisuudessa pohdimme Gredi Contect Hubissa olevan mittavan videosisällön laajentamista Gredi Content Hubin avulla muihin kanaviin”, sanoo Jussi Koivusaari. ”Lisäksi ryhdymme testaamaan, miten Gredin palvelun uusi tekoäly auttaisi meitä videoaineistojen tallennuksessa, hakemisessa ja hallinnassa.”

Suksee haluaa asiakkaikseen erityisesti isossa rekrytointimoodissa olevia kasvuyrityksiä. ”Nopeaa ja laadukasta jälkeä arvostaville yrityksille voin kertoa, että tuotamme esimerkiksi 15 minuutin mini-dokumentin kahdessa kuvauspäivässä.”

Lisätietoja saat huipputyypeiltä:

Jussi Koivusaari, toimitusjohtaja, Suksee Oy
+358 40 829 7228, jussi.koivusaari@suksee.fi
www.suksee.fi

Johanna Kiviranta, digitaalisten tuotteiden tuotepäällikkö, Trainers´ House
+358 40 668 6929, johanna.kiviranta@trainershouse.fi
www.trainershouse.fi

Risto Pasanen, toimitusjohtaja, Gredi Oy
+358 40 849 2620, risto.pasanen@gredi.fi
www.gredi.fi

 


Stronghold Suksee suunnittelee ja toteuttaa digitaalista viestintää, jonka tarkoituksena on vaikuttaa ihmisten tietoon, tunteeseen ja toimintaan. Yritys tekee muun muassa verkkovalmennuksia, webinaareja ja podcasteja. Yrityksen verkkovalmennuksia on ostanut kolmessa vuodessa yli 5 000 asiakasta yli 1,5 miljoonalla eurolla.

 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani