Tulikivi Oy

Selkeä ja helppokäyttöinen materiaalipankkiratkaisu

Tulikivi Oy on Suomen suurin kivenjalostaja ja maailman suurin varaavien tulisijojen valmistaja. Tulikiven takkamallistossa on yhteensä yli 1 000 erilaista takkaa. Lisäksi Tulikivi valmistaa markkinoiden moderneimmat, monipuolisimmat kiukaat niin puu- kuin sähkösaunaan. Tulikiveltä saa myös upeat sisustuskiviratkaisut kaikkiin kodin tiloihin sekä pihalle. Tulikivi on toimialan teknologinen edelläkävijä, joka tavoittelee aina vain parempaa kokemusta asiakkailleen.

Selkeä ja helppokäyttöinen materiaalipankkiratkaisu

Tulikivi etsi yhtä kokonaisratkaisua digitaalisen informaation, etupäässä kuvien hallitsemista varten. Kun tarjolla olevat vaihtoehdot oli kartoitettu, valinta kohdistui Grediin, koska sen tarjoama ratkaisu sopi parhaiten Tulikiven tarpeisiin. Tärkeä tekijä oli myös se, että digitaalisen informaation hallinta on Gredin ydinosaamista ja se, että sen modulaarista ratkaisua voitaisiin tulevaisuudessa laajentaa sisältämään muitakin ominaisuuksia.

Haasteet

Tulikiven markkinoinnin ja viestinnän digitaaliset kuva-aineistot olivat aikaisemmin tallennettuina useammassa järjestelmässä. Tavoitteena oli löytää yksi kokonaisratkaisu kaiken kuvamateriaalin hallintaan. Kuvapankkiratkaisua tulisivat käyttämään yhtiön oman markkinoinnin ja myynnin henkilöstön lisäksi jälleenmyyjät, maahantuojat ja media. Siksi ratkaisun skaalautuvuus ja käytön helppous olivat keskeisiä hyötyjä, joita Tulikivi halusi saavuttaa.

Ratkaisu

Gredi toimitti Tulikivelle digitaalisen aineistonhallinnan ratkaisun, jonka moduuleista otettiin ensiksi käyttöön materiaalipankki. Palveluun rakennettiin kaksi näkymää: julkinen versio palvelemaan mediaa sekä sisäinen versio oman organisaation ja jälleenmyyjien käyttöön.

Käyttöönottoprosessi sujui nopeasti ja tehokkaasti. Gredin asiantuntijat kouluttivat Tulikiven myynnin ja markkinoinnin henkilöstön.

Hyödyt

Gredin materiaalipankki on tuonut useita hyötyjä Tulikiven myynnille ja markkinoinnille:

  • Markkinointiin saadaan lisää tehokkuutta, kun kaikki digitaalinen kuva-aineisto on yhdessä järjestelmässä. Oikean informaation etsiminen, löytäminen ja jakaminen helppottuu.
  • Jälleenmyyjäverkostoa ja mediaa pystytään palvelemaan brändihallitummin kuin aikaisemmin. Kuvat ovat käytettävissä aina yhdenmukaisessa ja kulloiseenkin markkinointikanavaan sopivassa muodossa.
  • Ratkaisun käyttöönotto tapahtui nopeasti. Gredin asiantuntijat kouluttivat Tulikiven myynnin ja markkinoinnin henkilöt. Käyttöliittymän helppokäyttöisyyden takia kaikki eri käyttäjäryhmät ovat ottaneet kuvapankin nopeasti käyttöön.
  • Gredin ratkaisu mahdollistaa integroinnit verkkokauppaan sekä monikanavaisen julkaisun kaikkiin medioihin. Uusia ominaisuuksia on tarkoitus hyödyntää jatkossa.

”Omasta näkökulmastani katsottuna palvelun käyttöliittymän selkeys, Gredin ammattilaisten tiivis yhteydenpito ja tuki prosessin eri vaiheissa sekä perusteellinen koulutus olivat tekijöitä, jotka tekivät ratkaisun käyttöönottamisesta helpon ja sujuvan”, sanoo Tulikiven markkinointipäällikkö Saskia Kerkkänen.

 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani