Gredi tarjoaa kotimaisia ratkaisuja

BannerimainosGredi on Suomen johtava kotimainen ja ainoa täysin digitaaliseen aineistonhallintaan keskittynyt yritys. Olemme alan puolueeton, innostunut sekä luotettava pitkäaikainen toimija. Meillä on yli 20 vuoden kokemus alalta. Tämä tarkoittaa, että osaamisemme ja palveluidemme avulla helpotamme asiakkaidemme nykytilaa ja säästämme heidän aikaansa sekä resursseja.

Digitaalista informaatiota (aineistoja ja metatietoja) syntyy nykyään kaikilla toimialoilla yhä kiihtyvällä tahdilla. Me olemme erikoistuneet niiden sujuvaan ja tehokkaaseen sekä keskitettyyn hallintaan, arkistointiin ja julkaisuun.

BannerimainosOlemme vakuuttaneet usean vuoden ajan kotimaisilla taidoillamme ja tuotteillamme muun muassa eri brändinomistajia, painotaloja, julkisen hallinnon toimijoita ja tukkukaupan alan yrityksiä. Tuotteemme palvelevat erinomaisesti niin suuria konserneja kuin pk-yrityksiäkin. Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää palveluistamme ja ratkaisuistamme tai haluat ehdottaa yhteistyötä, ota ihmeessä yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää esimerkkejä siitä, kuinka voimme olla avuksi digitaalisen aineistonhallinnan, markkinoinnin, brändin ja viestinnän hallinnassa sekä erilaisten arkea helpottavien ohjelmistoratkaisuiden ja niitä tukevien toimintojen toteuttamisessa.

 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani