100% quarantee
edellinen seuraava
 

Onko aineistonhallinta toimistonne pahin painajainen?

 

Markkinointitoimistojen luovilla tiimeillä on kasvava paine tuottaa yhä enemmän aineistoja julkaistavaksi yhä useammissa kanavissa, yhä tiiviimmässä tahdissa. Tuotettavan materiaalin määrä on räjähtänyt järjettömiin mittoihin ja aineistojen hallitseminen on monesti yhtä painajaista. Raskaat tiedostot tukkivat sähköposteja ja aineistojen lukemattomat erilaiset versiot ovat valitettavan harvoin brändien graafisten ohjeiden mukaisia.

Nyt voit nukkua yösi rauhassa


Gredi Content HUB
on nykyaikainen brändin ja digitaalisen aineiston hallinnan ratkaisu. Sen avulla markkinointitoimisto säästää aikaa ja rahaa sekä johtaa asiakkaidensa brändejä tehokkaasti. Gredi Content HUB on dynaaminen alusta jolla hallitset arkeasi paremmin ja luot visuaalisen näkymän kaikkiin digitaalisiin aineistoihn ja niiden lisäarvotietoihin. Se ei ole pelkkä materiaalipankki. Se integroituu saumattomasti eri markkinoinnin ja myynnin liiketoimintajärjestelmiin ja suunnitteluohjelmistoihin.

 

Sinebrychoff, Paulig, Pentik, Suunto ja 135 muuta bränditaloa ovat jo valinneet Gredi Content HUB:in

 

Useat johtavat bränditalot ovat jo valinneet Gredi Content HUB:in omien aineistojensa brändinhallintaa varten. Kun aineistoja, kanavia ja erilaisia kumppaneita on paljon, on ensisijaisen tärkeätä, että kaikki aineistot ovat aina ajantasaisia ja brändiohjeistojen mukaisia. Brändin omistajan lisäksi tuota vastuuta kantaa aina markkinointitoimistokumppani.

Lue asiakastarinoitamme >>

 

 

Sinebrychoff ottaa hyödyt irti markkinoinnissaan

 

Gredin digitaalisen aineistonhallinnan ratkaisu mahdollistaa erilaisten markkinointimateriaalien dynaamisen tuottamisen, monikanavaisen julkaisemisen ja asiakkaiden eri järjestelmiin integroitavuuden. Dynaamista aineiston- ja informaationhallintaa pystytään tekemään laajallekin asiakaskunnalle täysin brändihallitusti ja Sinebrychoffin ohjeistusten mukaisesti.

Lue koko asiakastarina >>

 

Gredi Content HUB toimistoille käyttöön – ilmaiseksi!

 

Tarjoamme Gredi Content HUB:in täysin veloituksetta markkinointia ja viestintää tekeville asiantuntijatiimeille. Ota yhteyttä, niin sovitaan tiimisi tarpeiden läpikäynti ja esittely. Tämä tarjous sisältää lyhyen työpajan tiimisi kanssa, palvelun esittelyn sekä käytön opastuksen.

Nappaa nyt Gredi Content HUB käyttöönne, vie toimistonne tekeminen uudelle tasolle ja tarjoa asiakkaillenne digiviisaampi toimistokokemus ja asiakastyytyväisyys.

Täytä yhteydenottopyyntö ja olemme sinuun yhteydessä pikimmiten.

Jätä yhteydenottopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

 
 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani