Lyhyesti
gredistä.

100% quarantee
edellinen seuraava
 

Gredi on Suomen johtava digitaalisen aineistonhallinnan yritys. Toimintamme on puolueetonta ja luotettavaa ja teemme työtämme innokkaasti ja pitkäjänteisesti – osoituksena siitä meillä on jo yli 20 vuoden kokemus toimialalta.

Tarjoamme arkea helpottavia ratkaisuja, kun tarpeesi on digitaalisen aineiston hallinta, säilytys ja julkaisu. Ratkaisuillamme ja osaamisellamme helpotamme asiakkaidemme arkea ja säästämme heidän aikaansa sekä resurssejaan. Omat kotimaiset, innovatiiviset tuotteet ja palvelut soveltuvat niin suuryritysten kuin myös pienyrittäjien käyttöön. Kartoitamme asiakkaidemme tarpeet ja tarjoamme niihin selkeät, helppokäyttöiset, valmiit ja modulaariset ratkaisut integrointia ja räätälöintiä myöten. Toimitamme palvelumme avaimet käteen -periaatteella.

Mittaamme asiakaskokemusta ja –tyytyväisyyttä säännöllisesti. Kehitämme palvelujamme niin, että asiakkaan tarpeet pysyvät edelleen keskipisteessä. Tätä varten käynnistimme uudenlaisen yhteistyömallin – Gredi Customer Roundtablen, jossa asiakkaillamme on mahdollisuus vaikuttaa siihen, miten Gredin palvelut kehittyvät tulevaisuudessa. Luvassa on innostavia keskusteluja ja vuorovaikutusta. Soita Ristolle ja liity mukaan!

Gredi Roundtable on myös digitaalisen liiketoiminnan kehittämiseen erikoistuneiden asiantuntijayritysten verkosto, joka yhdessä tarjoaa ratkaisuja digitalisoitumisen moniin haasteisiin. Verkostoon kuuluvat mm. TaitoUnited Oy, Ediste Oy, Time Films Oy, Unigrafia Oy ja MicroMedia Oy. Tämä foorumi rikkoo raja-aitoja ja tuottaa kenties aivan uudenlaisia yhteistyömuotoja. Pysy kuulolla!

Olemme osa PunaMusta Mediaa
Gredi on osa PunaMusta Mediaa, joka auttaa meitä kasvamaan ja tarjoaa meille upean huippuammattilaisten verkoston sekä tuen. PunaMusta Media -konsernin visiona on tuottaa asiakkaille kokonaisvaltaisia erottuvia ratkaisuja markkinoinnin tarpeisiin. Visiona on yhdistää kaupankäynti kivijalassa ja digitaalisessa ympäristössä yhdeksi läpinäkyväksi, mitattavaksi kokonaisuudeksi sekä yhdenmukaiseksi brändikokemukseksi. Lisää tietoa https://www.punamustamedia.fi/.

Yhteistyökumppanit
Strategiamme on keskittää osaamisemme omien tuotteiden ja palveluiden ydinalueille ja muun vaaditun osaamisen hankimme yhteistyökumppaneilta. Oman ketterän tuotekehityksemme tueksi olemmekin rakentaneet vahvan huipputeknologian kumppaniverkoston, jonka osaaminen myös kansainvälisesti vertailtuna on huipputasoa. Siksi voimme tarjota modernit verkkokauppa- ja PIM-ratkaisut sekä toimintaprosessien analysointipalvelun aina asiakastarpeen mukaan.

Advania logo

Advania Finland on markkinoiden vähiten monimutkainen vaihtoehto. Advania Finland ymmärtää asiakkaiden arkisia kasvukipuja ja skaalautuu yrityksen kasvaessa. Advania Finland tarjoaa jatkuvat IT-palvelut päivittäisen liiketoiminnan tueksi, sekä digitaalisen työn ja liiketoiminnan ratkaisujen kehitystä ja konsultointia. Advania Finlandilla työskentelee noin 230 intohimoista teknologiaosaajaa, joiden tehtävänä on tuoda asiakkaat parhaiden ratkaisujen äärelle. www.advania.fi

Vastuullisuus on arvomme
Gredillä on toimitiloja Espoossa, Tampereella ja Lahdessa. Espoon pääpaikkamme sijaitsee Technopoliksen Innopolissa, koska nykyaikaisen liiketoiminnan on mielestämme oltava aina vastuullista, ja ympäristöstä huolehtimisen kaikkien vastuulla. Technopoliksen kiinteistö on ekotehokas, käyttää 100% vihreää sähköä, ja pienentää omalta osaltaan tehokkaasti ympäristöjalanjälkeä.

PYYDÄ ILMAINEN DEMO!
 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani