Aineistonhallinta ei ole IT-hanke

it-hanke
Tarvitset apua markkinointisi automaatiossa ja sähköisessä aineistonhallinnassa. Tarkoittaako se käytännössä, että sinua odottaa kuukausien mittainen IT-hanke, jonka lopputulos riippuu tuhannen osatekijän summasta ja tähtien asennosta?

Vielä 10 vuotta sitten aineistonhallinta olisi todennäköisimmin tarkoittanut tietojärjestelmähankkeen käynnistämistä, teknisiä määrittelyitä, testausta ja järjestelmäympäristön ongelmien selvittelyä. Siis kaikkea oppilaitoksesi perustehtävän kannalta toissijaista työtä.

Onneksi nykyisin on nopeampikin mahdollisuus. Voit ottaa uuden aineistonhallinnan järjestelmän käyttöön muutamassa tunnissa. Ja ilman vähäisintäkään tietoteknistä säätämistä.

Riskisi on olemattoman pieni, kun voit mallintaa ja testata perusrutiinit saman tien. Hienosäädät toimintamalleja ja avaat yhteydet muutamassa tunnissa ja tarjoilet käyttäjillesi toimintavalmiin paketin vielä saman työviikon aikana. Toisin kuin perinteisessä tietojärjestelmähankkeessa.

Voit keskittää käynnistyksen voimavarat organisaatiosi motivointiin ja sisällön kehittämiseen. Kun tarjoat käyttäjillesi tehokkaaksi kehitettyjä ja testattuja työnkulkuja, vältyt turhalta tekniseltä pohdinnalta ja saat kaiken irti investoinnistasi. *

Verrataanpa pikaisesti perinteistä projektivetoista ja modernia pilvipalvelumallia.

Perinteinen järjestelmähanke Pilvipalvelu
”IT-osaston pitää ensin selvittää, voidaanko meillä käyttää mainittua teknologiaa.” ”Käytetty teknologia ei ole este tai rajoite, kun sovellus toimii selaimella.”
”Meidän pitää hankkia ensin laitteet ja sopia ylläpitovastuista.” ”Aloitetaan käyttö. Nyt heti!”
”Meidän pitää ensin palaveerata ja selvitellä, millaisia ominaisuuksia tarvitsemme.” ”Tässä on käyttöösi tehokkaiksi havaittuja työnkulkumalleja. Valitse niistä sopivat.”
”Kehitystiekartallamme on muita hankkeita ennen tätä. Tietohallintomme resurssit on sidottu niihin.” ”Jes! Käyttöönotto ei vaadi IT-osaston resursseja.”
”Järjestelmän toimivuuden ja käytettävyyden näkee vasta sitten, kun ohjelmisto on räätälöity, otettu käyttöön ja käyttäjät koulutettu.” ”Tunnin mittaisen perehdytyksen jälkeen kuka tahansa käyttäjä voi kokeilla omaa työnkulkuaan oikeassa ympäristössä ja oikealla sovelluksella.”

 

Ratkaisu on pilvessä, kun haluat kehittää markkinointiasi ja sisällönhallintaasi ilman propellihattujen selityksiä.

*Lue lisää digitaalisesta tilannekatsauksesta ja muista oikein sähköistetyn toimintamallin hyödyistä Digiviisas-pikaoppaastamme, jonka voit ladata pdf-muodossa täältä.

«
»
 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani