Julkaisuautomaatio säästää aikaa ja rahaa

Kuvituskuva_header

Jatkuvasti kasvava tarve julkaista sisältöjä nopeasti eri kanavissa, päätelaitteilla ja formaateissa vaatii tuekseen älykkään julkaisuprosessin ja julkaisuautomaatioratkaisun. Gredi tarjoaa julkaisuautomaatioon kattavan monikanavaisen kokonaisratkaisun, on sitten kyseessä digi- tai printtikanavan automatisoitavasta ja integroitavasta julkaisuprosessista.

Gredin Content HUB mahdollistaa automatisoiduimmat toimintatavat ja moderneimmat helppokäyttöiset työvälineet eri käyttötapauksiin. Sisällön tuottajille aineiston tuottamisen, taiton ja samansisältöisen julkaisun uudelleenkäytettävyys mahdollistuu kaikissa keskeisimmissä kanavissa ilman lisäkustannuksia. Samalla säästyy sisällöntuottajien aikaa ja brändimarkkinoijien vaivaa. Gredi Content HUBin dynaamiset aineistopohjat, lisäarvotietojen hallintaominaisuudet sekä uusi julkaisuautomaatio AutoTaitto yhdistyvät moderniksi julkaisuautomaatioprosessiksi, joka tuo julkaisemiseen nopeutta, helppoutta, laatua ja aivan uusia mahdollisuuksia.

Nopeammat automaattiset työnkulut mahdollistavat eri liiketoimintajärjestelmiin ja digitaalisiin sekä printtikanaviin integroituvat julkaisuautomaatioratkaisut vievät perinteisen julkaisuprosessin täysin uudelle tasolle monikanavaisesti. Tehoja saadaan lisättyä merkittävästi, kun luovien sisältöjen ohjelmistot, tuotantojärjestelmät ja eri julkaisukanavien vaatimukset täyttävä aineistonhallintaratkaisu on saumattomasti integroitu yhteen ja samaan julkaisuprosessiin.

Gredin julkaisuautomaatio tekee taittotyöstä huipputehokasta

Gredi Content HUB ja uusi AutoTaitto julkaisuautomaation konseptit pystyvät nyt automatisoimaan suoraan kaiken julkaisujen taittoon liittyvään tiedon entistä laajemmassa mittakaavassa. Automatisointi ja integraatiot tarjoavat selkeää lisäarvoa ja siitä tuotettuja hyötyjä liittyen tietojen luotettavuuteen, helppoon hallintaan, oikeellisuuteen ja nopeampaan julkaisemiseen.

Esimerkiksi tuotekatalogien ja tuotekorttien taittovaiheessa iso osa tarkkuutta ja resursseja vaativasta tietojen manuaaliseen tuotetiedon ja aineistojen kopiointiin liittyvistä rutiinityöistä pystytään nyt täysin korvaamaan automaation ja integraatioiden avulla.

Gredin julkaisuautomaation avulla tuotedata linkitetään suoraan tiedon lähteestä taittoon. Kun perinteinen copy/paste -vaihe jää pois, tuotetietojen taitto on tehokasta ja virheetöntä. Mitä suurempi tuotemäärä, mitä useampia kanavia tai mitä enemmän toistoja, sitä suurempi hyöty älykkäästä julkaisuautomaatioprosessista ja Gredin tarjoamasta toimintatavasta on.

Tuotedatan ja aineistojen oikeat versiot voidaan tuoda Gredi Content HUBista, taulukosta (Excel, CSV), CRM:stä, ERP:stä, tuotetietojärjestelmästä tai vaikka suoraan verkkokaupan tietokannasta. Haluttu data ja aineistot voidaan koota eri järjestelmistä ja lokaatioista älykkäästi yhteen automaation avulla julkaisuprosessiin käytettävää aikaa säästäen.  Kun julkaisuun käytettävä data ja aineisto on taitossa linkitetty alkuperäiseen master-tietoon, voidaan julkaisun kaikki tiedot päivittää helposti – vain nappia painamalla. Tehokkuus on huipussaan ja virheiden mahdollisuus minimoituu. Gredin julkaisuautomaatiopalvelut säästävät tuotantoaikaa ja vapauttavat aikaa suunnitteluun ja viimeistelyyn sekä tuottavat virheettömän brändihallitun lopputuloksen.

Julkaisuautomaation avulla Gredin AutoTaitto tuottaa merkittävää hyötyä sisällöntuotantoon ja taittotöiden toteuttamiseen, kun kyseessä on esim.

– tuotekatalogit
– hinnastot
– asiakaskohtaiset hinnastot
– kampanjamateriaalit
– lehti-ilmoitukset
– tuotekortit

Julkaisuautomaation hyödyt:

JULKAISUN TIEDOT JA KOKO SISÄLTÖ AINA AJAN TASALLA Jos tiedot datan lähteessä ovat muuttuneet, voit päivittää julkaisun tiedot nopeasti ja helposti ajan tasalle.
TUOTTAVUUDEN KASVATTAMINEN Gredin julkaisuautomaatioratkaisun avulla markkinoija saa tehokkaasti tuotettua isommatkin julkaisut, kuten esim. tuoteluettelot, esitteet, hinnastot ja kampanjamateriaalit.
LAADUN LISÄÄNTYMINEN JA VIRHEIDEN POISTAMINEN Gredin julkaisuautomaatio tarkistaa aina automaattisesti koko julkaisun sisällön ja vertaa sitä lähdedataan. Jos eroja on, palvelu ilmoittaa niistä ja julkaisun data voidaan synkronoida lähteen kanssa.
HELPPO JA MUKAVA KÄYTTÄÄ Gredin julkaisuautomaatioratkaisun vahvuus on sen helppokäyttöisyydessä. AutoTaitto toimii tutun InDesign -taitto-ohjelman sisällä ja ohjelmointia ei tarvitse osata.
TOIMII ERI DATALÄHTEIDEN KANSSA Lähdedata voi olla CSV- tai Excel -tiedosto – tai ratkaisu voidaan integroida suoraan ODBC-tietokantaan tai XML-lähteeseen.
KASVAA TARPEIDEN MUKAAN Koska automaattitaittopalvelun toiminta perustuu erillisiin moduuleihin, voit hankkia tarvittavan moduulin silloin, kun se on tarpeellista.
JULKAISUAUTOMAATIOTA PALVELUNA Haluaisitko, että Gredin ammattilaiset hoitavat julkaisuautomaation suunnittelun ja tekemisen puolestasi? Se onnistuu aina. Kysy meiltä lisää!

 

Dynaamiset brändihallitut aineistopohjat nopeuttavat työtä

Gredi Content HUBin dynaamiset aineistopohjat varmistavat, että kaikki aineistosi pysyvät aina brändihallitusti yhtenäisinä, vaikka työntekijä, kumppani, media, maa tai kielialue vaihtuisivatkin. Kun kerran on luotu älykkäät aineistopohjat eri käyttötarkoituksiin, ne löytyvät palvelusta valmiina kaikkien käyttöön, ajasta ja paikasta riippumatta.

Dynaamiset aineistopohjat auttavat koko organisaatiota sekä markkinointi- ja yhteistyökumppaneita luomaan ja muokkaamaan helposti brändin mukaisia, valmiita aineistoja itse. Jokainen käyttäjä voi personoida aineistopohjista oikeat brändihallitut versiot omiin tarpeisiinsa, ilman kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmien osaamista tai ammattilaisten apua. Heti valmista!

Gredi Content HUBin automaattisten työnkulkujen avulla valmiit kanavakohtaiset aineistot voidaan suoraan ohjata eri kanaviin, ilman välikäsiä tai muita palveluja. Voimme myös koodata räätälöityjä julkaisuautomaatioratkaisuja asiakkaiden tarpeiden mukaisesti, esim. verkkosivujen yhteyteen.

Tarjoamme myös ns. ”Black Box-ratkaisuja”, joiden avulla asiakas voi syöttää verkkosivullaan olevaan lomakkeeseen tietoa, joiden pohjalta Gredin julkaisuautomaatio toteuttaa valmiin brändi-ilmeen mukaisen ratkaisun hänen haluamaansa käyttötarkoitukseen.

Dynaamiset aineistopohjat ovat helposti räätälöitävissä niin tekstisisällön, graafisten elementtien kuin asettelunkin osalta. Ne sisältävät valmiiksi oikeat logoversiot, värit, fontit, muotoilut ja muut brändielementit. Eri käyttökohteisiin tarkoitettu aineisto pysyy aina yhtenäisenä ja brändin mukaisena.

Ota julkaisuautomaation osaamisemme ja palveluidemme hyödyt irti omassa organisaatiossasi

Gredin kotimaiset julkaisuautomaatioratkaisut ovat helposti ja nopeasti käyttöönotettavissa. Oli kyseessä laajat taittotyöt tai dynaamista personointia vaativat markkinointimateriaalit, Gredin ratkaisut taipuvat jokaiseen tarpeeseen.

Kerromme mielellämme lisää julkaisuautomaatioratkaisuistamme ja annamme mielellämme apua brändin, digitaalisen aineiston hallinnan, markkinoinnin ja viestinnän johtamiseen. Ota yhteyttä!

Lue lisää, miten Gredin lukuisat asiakkaat hyödyntävät dynaamisia aineistopohjia

«
»
 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani