Gredi – Capturing Value Together

Me Gredillä luotamme vahvasti yhdessä tekemiseen ja arvoa tuottavaan kumppanuuteen. Asetamme yhdessä tavoitteet markkinointiviestinnällesi, uudistamme strategisia tavoitteitasi tukevat toimintamallit ja otamme kokonaisvastuun yhdessä onnistumisesta. Uusi sloganimme ”Capturing Value Together” kiteyttää palvelumme kolme kivijalkaa yhdeksi lupaukseksi.

VALUE – Arvoa kumppanuudesta

Kumppanuusmallimme ytimessä on arvo (VALUE) ja sen tuottaminen. Jos yhteistyöstämme ei synny ylimääräistä ”hyvää” jaettavaksi, haaskaamme aikaasi ja resurssejasi. Tuottamamme arvo voi näkyä ajan tai kustannusten säästöinä, toimintasi tehostumisena, prosessiesi automatisointina tai vaikkapa tuotteittesi ja palveluittesi nopeutuneena time-to-market-aikana. Oleellista on, että teemme asioita yhdessä aiempaa tehokkaammin, järkevämmin ja sujuvammin. Näin varmistamme, että yhdessä tuottamamme arvo muuttuu mitattaviksi hyödyiksi ja parantaa kannattavuuttasi.

Asiantuntijamme ovat harjaantuneet tunnistamaan liiketoiminnassasi potentiaalisia arvonlisäyksen paikkoja. Kartoitamme toimintaasi ja seuraamme sekä analysoimme dataasi, jotta pystymme ehdottamaan sinulle aiempaa tuottavampia ketteriä toimintamalleja ja sähköisiä ratkaisuja. Etsimme yhdessä liiketoimintaasi parhaiten hyödyttävät vaihtoehdot ja asetamme kasvuasi ja kehittämistäsi tukevat yhteiset tavoitteet. Suunnittelemme myös mittarit, joilla seuraamme arvon syntymistä.

CAPTURING – Autamme sinua menestymään

Emme keskity pelkästään arvon tuottamiseen, vaan varmistamme, että se myös muuntuu euroiksi ja kasvattaa tuottojasi. Vangitsemisella (CAPTURING) tarkoitamme juuri tätä. Yhteiset ponnistelumme eivät valu hukkaan, kun huolehdimme loppuun saakka, että toimintamme tuottaa sinulle aidosti lisäeuroja viivan alle. Arvoa kumppanuudesta -mallilla varmistamme, että liiketoimintasi tuottavuus paranee ja markkinointi-investointisi maksavat itsensä takaisin.

Seuraamme liiketoimintasi kehitystä yhdessä sovitulla tavalla ja etsimme proaktiivisesti erilaisia tapoja parantaa tulostasi. Innovoimme ja luomme uusia, tarpeisiisi sopivia ratkaisuja, mutta tehostamme myös jo olemassa olevia toimintojasi. Saat käyttöösi laajan asiantuntijaverkostomme ja halutessasi myös PunaMusta Media -konsernin koko osaamisen.

TOGETHER – Yhteistyö on voimaa

Meillä Gredillä uskotaan yhdessä tekemiseen (TOGETHER). Yhdessä olemme vahvempia ja viisaampia. Jaamme kanssasi yhteiset tavoitteet, toimintamallit ja resurssit. Yhteisiin pelisääntöihimme kuuluvat esimerkiksi palvelutuotannon tavoitemalli, sovitut resurssit sekä yhteinen ongelmanratkaisu. Asiantuntijamme työskentelevät halutessasi saumattomasti osana omia tiimejäsi niin päivittäisissä rutiineissa kuin isommissa kehityshankkeissa.

Yhteistyö on myös luottamusta. Kehitämme omaa osaamistamme tarpeittesi mukaan. Jaamme tietomme ja parhaat käytäntömme kanssasi. Rakennamme yhteisen tiekartan ja toimintamallin, joka muuttaa tavoitteesi sujuviksi ja vastuullisiksi arjen ratkaisuiksi. Saat meistä strategisen kumppanin, jota aidosti kiinnostaa menestymisesi. Kun sinä onnistut, mekin onnistumme!

«
»
 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani