Kotikonttorin tehokkuusloikka

Nyt kun työyhteisöt on hajotettu ja työntekijät ajettu kukin tahoilleen etäyhteyksien päähän, on korkea aika varmistaa työntekijöidesi mutkaton pääsy sähköisiin aineistoihisi. Etätyöskentely on toimivaa ja tehokasta, kun työvälineet ovat kunnossa, viestintä pelaa ja käytössäsi on kaikki työntekoon tarvittava materiaali ja tieto. Tässä kohdassa sähköinen aineistonhallinnan ratkaisu, kuten Gredi Content HUB, helpottaa elämääsi merkittävästi.

Etätyö on tullut jäädäkseen. Sen suosio on kiistatonta. Esimerkiksi State of Remote Work -raportin mukaan 99 prosenttia vastaajista halusi jatkaa etätyön tekemistä koko työuransa ajan ja 95 prosenttia oli valmis rohkaisemaan muitakin etätyöhön.

Etätyöstä on tulossa monilla aloilla itsestäänselvyys, jota työntekijät edellyttävät. Etätyö on rekrytointivaltti, mutta myös luottamuksen osoitus työntekijöitä kohtaan. Vastuullinen työnantaja minimoi henkilökuntansa matkustustarpeen ja huolehtii, että etätyön edellytykset ovat jokaiselle moitteettomassa kunnossa.

Rekrytointipoolisi kasvaa maailmanlaajuiseksi, jos voit taata asiantuntijoillesi pääsyn tietoosi ajasta ja paikasta riippumatta. Etätyön tekijöille pääkonttorin läheisyydellä ei ole merkitystä, jos tieto kulkee saumattomasti ja työvälineet tukevat viestintää eri muodoissa.

Sähköinen aineistonhallinta tukee työn tekemistä hajautetusti. Aineistonhallinnan pilvipalvelusta työntekijäsi löytävät ajantasaiset aineistosi ja pystyvät tuottamaan itsenäisesti brändihallittua materiaalia. Myös aineistojen jakaminen, kommentointi ja julkaisu on vaivatonta. Aineistonhallinta tukee etätyöntekijöidesi tiedostojen versionhallintaa ja ehkäisee virheellisten materiaalien leviämistä.

Avaa pääsy aineistonhallintapalveluusi myös yhteistyökumppaneillesi, niin he voivat ladata aineistosi itselleen sopivimmalla hetkellä. Kun sisällöntuottajasi siirtävät materiaalinsa suoraan palveluusi ilman turhia välikäsiä, työt eivät enää jää panttivangiksi kenenkään sähköpostiin.

Kun integroit kaikki tiedon lähteesi Gredi Content HUBiin, työntekijöilläsi on yksi näkymä sähköiseen omaisuuteesi ja tärkeään tietoon. Tämä nopeuttaa ja yksinkertaistaa työntekoa.

Työtehtävien järkiperäistäminen ja turhien rutiinien karsiminen sekä etätyön tuoma positiivinen lisävastuu omasta työnteosta parantaa henkilöstön työhyvinvointia ja työssä jaksamista.

Sähköisen aineistonhallintapalvelun käyttöönotossa päivität vanhat toimintatapasi ja työnkulkusi entistä tehokkaammiksi. Samalla voit automatisoida rutiinejasi ja poistaa turhat työtehtävät. Osa toistuvista, mekaanisista töistä siirtyy luontevasti aineistonhallinnan tekoälyn hoidettaviksi. Käyttöönoton imussa virtaviivaistat myös yrityksesi etätyökäytännöt ja hiot niiden toimintavarmuuden huippuunsa.

Lähde: https://buffer.com/state-of-remote-work-2019

Lue Gredin suositut oppaat, saat ne samantien maksutta tästä.
Kuuntele Gredin Digiviisas Ekosysteemi -äänikirja, saat sen heti maksutta tästä.

«
»
 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani