Myyjä, hanki uusia asiakkaita tehokkaasti ja vaivattomasti

Myynnin tehot putoavat, jos aika menee vääriin asioihin

Yritysten myynnin tehottomuuden suuri syy on, että myyjien aika menee turhiin tai väärin asioihin. Jos myyntiesitys pitää tehdä aina jokaista myyntitapaamista varten alusta asti tai, jos ajantasaisten myyntiesitysten tai myynnin tukimateriaalien löytäminen on vaikeaa, ei ole ihme, että myyjää turhauttaa. Kun fokus hajoaa eikä varsinaiselle myyntityölle tai asiakassuhteen hoidolle jää tarpeeksi aikaa, myynnin tulos tippuu eikä tavoitteisiin päästä.

Gredi Content HUB on myyjän paras ystävä

Kun tarvitset lisää tehoja myyntityöhön ja enemmän aikaa myyntitapaamisten ja asiakassuhteen hyvään hoitamiseen, Gredi Content HUB on erinomainen ratkaisu. Sen ainutlaatuisia hyötyjä ovat mm.

  • Gredi Content HUBin pilvipalvelussa ajantasaiset myyntimateriaalit ovat aina saatavilla. Mukanasi kulkee brändiohjeiden mukaiset ja oikeat myyntiargumentit sisältävät materiaalit, olivat ne myyntiesityksiä, videoita tai mitä tahansa muita aineistoja.
  • Myyntimateriaaleja on helppo muokata, personoida ja versioida asiakkaan ja tilanteen mukaan millä tahansa päätelaitteella mistä tahansa verkkoyhteyden päästä.
  • Gredi Content HUBissa olevia raskaita tiedostoja ei tarvitse ladata myyjän omalle koneelle, esim. kuvat ja videot voidaan näyttää linkkien kautta asiakastilanteessa verkon yli.
  • Kun myyntitapaamisen jälkeen haluat toimittaa myyntiesitykset ja liitemateriaalit asiakkaalle, moderni tapa on lähettää asiakkaalle suoralinkki, jonka päässä halutut materiaalit ovat.

Nopeuta ja lisää myyntiäsi vaikuttavilla ja selkeillä myynti- ja tukimateriaaleilla. Säästä aikaa ja itseäsi, pääset keskittymään varsinaiseen myyntityöhön ja asiakassuhteen hoitoon.

Gredi Content HUBista hyötyvät yritysten myyntiorganisaation lisäksi niiden markkinointi-, viestintä, IT- ja liiketoimintajohto sekä eri sidosryhmät ja kumppanit.

Lue lisää

 

Näin Lomarengas hyödyntää Gredi Content HUBia myyntityössä

Lomarengas on Suomen vanhin ja suurin loma-asuntojen vuokraaja. Yritys välittää verkkopalvelussaan mökkejä, huviloita ja huoneistoja. Noin 4000 kohteen valikoima kattaa kaiken rantamökeistä hiihtohuoneistoihin ja luksushuviloista eräkämppiin.

”Meillä on toistakymmentä kuvaajaa, jotka kiertävät ympäri Suomea ottamassa myyvät kuvat mökeistä. Kuvat käsitellään, värikorjataan ja tehdään houkutteleviksi. Joka mökistä on 20–25 kuvaa. Koska kohteita on noin 4000, meillä on yhteensä yli 100 000 kuvaa. Tämä mahtava ja massiivinen kuvamäärämme on nyt Gredi Content HUBissa”, Lomarenkaan markkinointipäällikkö Pekka Huttunen kertoo. Kuvat integroituvat automaattisesti verkkopalveluun, kun sisällön tuottajat lataavat aineistot järjestelmään.

Lue Lomarenkaan koko asiakastarina

 

Gredi ja PunaMusta Media – arvoa kumppanuudesta

Tänä päivänä Gredi on osa PunaMusta Mediaa, joka tarjoaa yhteistyölle huippuammattilaisten verkoston sekä palvelut, jotka yhdessä Gredin ratkaisujen kanssa muodostavat ainutlaatuisen kokonaisuuden markkinoijien tarpeisiin sekä yritysten digitaalisen liiketoiminnan johtamiseen.

Yhteisenä visiona on yhdistää kaupankäynti kivijalassa ja digitaalisessa ympäristössä yhdeksi läpinäkyväksi, mitattavaksi kokonaisuudeksi sekä yhdenmukaiseksi brändikokemukseksi.

Ota yhteyttä

 

«
»
 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani