Yksinkertaista markkinointia, moninkertaistat tuloksia

Helposti sanottu ja nykyään vielä helpommin tehty

Mahtimenestyksen saaneessa Myyntikapina-seminaarissa ja samannimisessä kirjassa Mika D. Rubanovitsch kysyy, korvaako kone ihmisen myyntityössä? Mestarillisesti Ruba ohjaa myynti- ja markkinointipäättäjät digitaaliseen maailmaan, ja vastaa asettamaansa kysymykseen. Me Gredillä vastaamme, että kone ei korvaa loistavia ihmisiä myynti- eikä markkinointityössä, mutta kone auttaa ihmisiä tekemään työt tehokkaammin, paremmin, nopeammin ja turvallisemmin. Sekä moninkertaisesti tuloksellisemmin. Kerromme muutaman esimerkin.

Miten se tehdään?

Markkinointiasi voit yksinkertaistaa siten, että otat yhteyttä Grediin. Me näytämme, miten yksinkertaistat markkinointiasi digitaalisen aineistonhallinnan avulla. Digitaalisen aineistonhallinnan tehokkain työkalu on Gredi Content Hub. Sen avulla teet sujuvaa brändinhallintaa, fiksua aineistojen ja tuotetietojen hallintaa sekä älykästä arkistointia. Sen avulla automatisoit markkinointia ja hyödynnät tekoälyä.

Esimerkki 1: Näin säästät satojatuhansia euroja

Kansainvälisen, 30 maassa toimivan yrityksen käytössä on koko markkinoinnin arsenaali. Töitä tehdään myös somessa, 12 kielellä. Mainostoimistolaskutus on miljoonia, ja yrityksessä käynnistyy vuoden aikana 300 markkinointikampanjaa.

Gredin digitaalisen aineistonhallinnan avulla yrityksen säästöt ovat 660.000 euroa vuodessa. Tekoäly ja automaatio tekevät rutiiniduunit. Kun Digiviisaaseen Gredi Content Hubiin lisätään esimerkiksi kuva tai video, palvelu luo tekoälyyn pohjautuvan kuvantunnistusteknologian avulla aineistosta automaattisesti meta- ja tuotetietoja. Niistä palvelu indeksoi automaattisesti hakusanoja, ja liittää ne aineiston tunnistetiedoiksi. Ei enää kirjoitusvirheitä, ei enää rutiiniduunia. Ilmoitusversioita tehdessä työn laatu on loistavaa, koska dynaamiset pohjat estävät logojen, värien, fonttien ja muiden brändielementtien väärinkäytön. Näin arvokas brändi-ilme on sama Euroopassa, Aasiassa ja Amerikassa. Digiviisas yritys voi tehdä muutoksia reaaliaikaisesti 24/7 yön yli.

Esimerkki 2: Näin estät korvaamattomat aineistonkatoamiset

Kotimaisella kasvuyrityksellä on haastajan asema markkinoilla ja kovat kasvutavoitteet. Päätettiin panostaa markkinointiin. Firman markkinointi-ihmiset kiersivät ympäri Suomea kuvaamassa sadat markkinoitavat kohteet. Tuhansia kilometrejä ja kymmeniä hotelliöitä myöhemmin materiaali- ja aineisto-arkisto oli valmis.

Sitten hajosi serveri. Kaikki arvokkaat aineistot menetettiin, ja täytyi aloittaa alusta. Nyt tehtiin digiviisaasti. Ensin hankittiin Gredi Content Hub. Sen jälkeen kohteet kuvattiin ja aineistot tuotettiin uudelleen. Nyt ja jatkossa kaikki digitaaliset aineistot ovat jatkuvasti turvassa. Kuvia, logoja, tekstejä, videoita ja muuta sisältöä käytetään esitteissä, ilmoituksissa ja bannereissa helposti Gredin dynaamisten julkaisupohjien avulla. Yritys säästää kaikki mainostoimistokulunsa. Ja markkinointiväen yöunet.

Esimerkki 3: Näin teet omasta työstäsi helpompaa ja hauskempaa

Katosiko työnilo viimeksi, kun etsit kuumeisesti kampanjaan tarvittavia videoita ja kuvia verkkolevyltä, läppäriltä, muistitikuilta, älypuhelimelta ja työkavereilta? Eikä löydy. Tilanteesta ei ole paniikki kaukana. Deadline on deadline, ja kampanjailmoituksen versiot eri medioihin sekä firman some-postaukset on saatava kuntoon.

Gredi Content Hubilla olisit jo valmis. Sen avulla aineistot, kuten videot, kuvat, ilmoituspohjat ja monenmoiset kampanjamateriaalit ovat myös turvassa. Ne löytyvät yhdestä paikasta Gredi Contect Hubista työntekijöidesi, verkostosi, jälleenmyyjiesi ja mainostoimistokumppaniesi käyttöön 24/7. Helposti, nopeasti ja eri medioihin täsmälleen sopivassa, oikeassa muodossa. Brändi pysyy takuulla hallussa.

Mitäs jos kokeilisit?

Kokeilu on nyt helppoa, sillä me Gredillä annamme 100% tyytyväisyystakuun. Meillä on loistavia asiakkaita, jotka toimivat jo digiviisaasti. Lue lisää esimerkkejä elävästä elämästä: www.gredi.fi/asiakkaat

Haluatko nähdä omin silmin, miten Gredin yksinkertaisen loistava aineistonhallintapalvelu toimii? Kun näet, niin tajuat heti, mitä tässä hehkutetaan. Yksinkertaista markkinointia, moninkertaistat työn ilon.

Pyydä meidät käymään niin, näytämme sinulle.

«
»
 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani