Ällistyttäviä
mahdollisuuksia

That’s amazing!

100% quarantee
edellinen seuraava
 

Asiakaslähtöinen PÄÄOPERAATTORI

GREDI OY on 100% kotimainen, Suomen johtava brändin ja digitaalisen aineistonhallinnan ohjelmistoja ja palveluita kehittävä sekä tarjoava yritys. Yrityksen palvelua Gredi Content Hubia käyttävät yksityisen ja julkisen sektorin kaiken kokoiset organisaatiot älykkääseen ja turvalliseen digitaalisten aineistojen tallentamiseen, hallintaan, muokkaukseen, säilytykseen, jakamiseen ja monikanavaiseen julkaisuun. Palvelulla on yli 150.000 käyttäjää yli 165 maassa. Katso lisää asiakkaistamme sekä esittelyvideomme.

Haemme dynaamiseen ja kasvavaan joukkueeseemme Espoon Otaniemeen motivoituneita pelaajia. Oletko Sinä seuraava

Asiakaslähtöinen PÄÄOPERAATTORI

ylläpito-, kehitys- sekä asiakaspalvelutehtäviin.

Tehtävänäsi on järjestelmäasiantuntijana ylläpitää ja kehittää laajan asiakaskuntamme tietoteknisiä järjestelmiä. Jaat osaamistasi ja asiantuntijuuttasi organisaatiossamme sekä tuet help deskiämme päivittäisessä toiminnassa. Osallistut aktiivisesti järjestelmien kehittämiseen ja suunnitteluun sekä toteuttamiseen asiakkaiden kanssa.

Sinulla on useamman vuoden kokemus käyttöjärjestelmien sekä verkkopalveluihin liittyvien sovelluspalvelimien asennuksista, hallinnasta ja konfiguroinnista monipalvelin-ympäristössä. Omaat perustiedot erilaisista käyttöjärjestelmien skripti- ja skriptauskielistä sekä SQL-tietokantojen hallinnasta että lähiverkkojen ja verkkokomponenttien toiminnasta ja konfiguroinnista. Teet laadukasta projekti- ja systeemityötä, otat vastuuta asiakkaidemme järjestelmistä, opit uutta ja tuet työtovereitasi osaamisellasi. Sinulla on positiivinen, pro-aktiivinen ja vastuuntuntoinen työote ja hyvät vuorovaikutustaidot.

Arvostamme erityisesti seuraavaa osaamista:

Käyttöjärjestelmäosaaminen: Linux, Windows

Skriptaus: CSS, JavaScript, HTML, SQL

Ylläpito/asennus/konfigurointi: MySQL, Apache, Tomcat (ja Jboss)

Saat lisäpisteitä Java-ohjelmointiosaamisesta, digimedian ja graafisen alan perustaidoista, esimerkiksi kuvankäsittely- ja PDF-generointitaidoista. Ymmärrät verkkoympäristön ja sen arkkitehtuurin. Hallitset myös hyvin englannin kielen sekä suullisesti että kirjallisesti, ja toimit sujuvasti kehitys- ja ylläpitotiimin jäsenenä.

Haemme ensisijaisesti ongelmanratkaisukykyistä tiimipelaajaa, joka haluaa kehittyä työssään ja proaktiivisesti ja innovatiivisesti kehittää Grediä alan johtavana brändin ja digitaalisen aineistonhallinnan palveluntarjoajana.

Tarjoamme Sinulle erinomaiset edut, loistavan työilmapiirin sekä osaavat ja motivoituneet kollegat. Innostuneessa ja ammattitaitoisessa tiimissämme on tekemisen meininkiä ja olemme valmiita antamaan kaikkemme asiakkaidemme vuoksi. Ja kun asiakkaamme menestyy, myös me menestymme.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään alla olevan tämän linkin kautta 11.11.2018 mennessä. Aloitamme toki haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Target Headhunting Oy konsultti Jukka Mustonen, email. jukka.mustonen@targetheadhunting.fi ja puhelin 050 4348140.

Hakuaika alkaa 30.10.2018 ja hakuaika päättyy 11.11.2018.

Rekrytointirekisteriseloste


Katso muut avoimet tehtävät

 

Projektikoordinaattori

Lue lisää Gredistä täältä.


 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani