Ällistyttäviä
mahdollisuuksia

That’s amazing!

100% quarantee
edellinen seuraava
 

Markkinoinnin PROJEKTIKOORDINAATTORI aineistonhallintaan

GREDI OY on 100% kotimainen, Suomen johtava brändin ja digitaalisen aineistonhallinnan ohjelmistoja ja palveluita kehittävä sekä tarjoava yritys. Yrityksen palvelua Gredi Content Hubia käyttävät yksityisen ja julkisen sektorin kaiken kokoiset organisaatiot älykkääseen ja turvalliseen digitaalisten aineistojen tallentamiseen, hallintaan, muokkaukseen, säilytykseen, jakamiseen ja monikanavaiseen julkaisuun. Palvelulla on yli 150.000 käyttäjää yli 165 maassa. Katso lisää asiakkaistamme sekä esittelyvideomme.

Haemme dynaamiseen ja kasvavaan joukkueeseemme Espoon Otaniemeen motivoituneita pelaajia. Oletko Sinä seuraava markkinoinnin

PROJEKTIKOORDINAATTORI digitaaliseen aineistonhallintaan

 

Digital Asset Management Specialistina työskentelet monipuolisissa digitaalisen aineistonhallinnan tehtävissä osana asiakas- ja tuotantotiimiä. Toimit avainroolissa asiakkaidemme tarpeiden ja arvojen toteuttajana, sekä tuottajana digitaalisten materiaalien ja niiden lisäarvotietojen suunnittelussa, tuotannossa ja monimediakäytössä. Osallistut asiakaspalavereihin, perustat ja jalkautat uusia palveluja yhdessä asiakaspalvelutiimin kanssa sekä järjestät myös käyttökoulutuksia asiakkaillemme.

Tehtävässä menestimiseen sinulla on

  • Asiakaspalveluasenne ja kyky hoitaa monta hanketta samanaikaisesti itsenäisellä ja proaktiivisella otteella
  • Kokemusta digi- ja printtiaineistojen parissa viestinnän, brändin ja markkinoinnin toteutuksissa
  • Ymmärrys ja kiinnostus yritysten brändi- ja markkinointiaineistojen (digi ja printti) tuottamisesta, hallinnasta ja jakamisesta sekä laadunvalvonnasta
  • Tietoa monikanavaisten digitaalisten aineistojen vaateista ja ominaisuuksista, kuten resoluutioista, väriavaruuksista ja tiedostomuodoista
  • Perusteet seuraavista ohjelmista tai alustoista: Adobe CC, Microsoft Office ja WordPress, Indesign ja PhotoShop
  • Kokemusta www-ratkaisujen suunnittelusta ja toteuttamisesta (HTML- tai CSS-osaamista)

Tärkeintä on positiivinen asenne, innostus kehittyä digitaalisen aineistonhallinnan rautaiseksi ammattilaiseksi sekä intohimo asiakasratkaisujemme rakentamiseen.

Innostut työstä, joka vaatii systemaattisuutta, itsenäisyyttä, tiimityötä, oma-aloitteisuutta ja pitkäjänteistä sitoutumista loistavien asiakkuuksien ja oman osaamisen kehittämiseen. Työotteesi on tuloshakuinen, järjestelmällinen ja ratkaisukeskeinen. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Tarjoamme erinomaiset edut, loistavan työilmapiirin sekä osaavat ja motivoituneet kollegat. Innostuneessa ja ammattitaitoisessa tiimissämme on tekemisen meininkiä ja olemme valmiita antamaan kaikkemme asiakkaidemme vuoksi. Ja kun asiakkaamme menestyy, myös me menestymme.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään tämän linkin kautta 15.11.2018 mennessä. Aloitamme toki haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Target Headhunting Oy konsultti Jukka Mustonen, email. jukka.mustonen@targetheadhunting.fi ja puhelin 050 4348140.

Hakuaika alkaa 30.10.2018 ja hakuaika päättyy 15.11.2018.

Rekrytointirekisteriseloste


Katso muut avoimet tehtävät

 

Pääoperaattori

Lue lisää Gredistä täältä.


 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani