ARE YOU READY?

GET GREDI!

100% quarantee
edellinen seuraava
 

Markkinointi ja viestintä on tänä päivänä kohdistetumpaa, automaattisempaa ja monikanavaisempaa kuin koskaan. Suurena haasteena on, miten dynaamisesti hallinnoida aineistoja ja sisältöjä silloin, kun niitä pitää muokata reaaliaikaisesti ja useassa kanavassa samanaikaisesti.

Tai miten pitää huolta siitä, että kaikki markkinointiviestintä on aina brändin mukaista, kun sen tekemiseen osallistuu yhä enemmän eri tahoja – kumppaneita, asiakkaita, jälleenmyyjiä ja oman organisaation ihmisiä ympäri maata ja maailmaa. Ja ennen kaikkea miten tehdä kaikki tämä kustannustehokkaasti.

Älykäs brändinhallinta tehostaa
markkinointia ja viestintää

Gredi Content Hub on kokonaispalvelu ja toimintamalli, jolla johdat dataa, aineistoja sekä kaupallista ja tuotannollista sisältöä yhdestä paikasta. Saat oikeat sisällöt ja aineistot oikeisiin käyttötarkoituksiin oikeaan aikaan pilvipohjaisen digitaalisen aineistonhallintapalvelun kautta. Gredi Content Hub tuo todistettuja ja vaikuttavia hyötyjä liiketoimintaasi: enemmän tuottoja, ajan ja rahan säästöä sekä markkinoinnin tehokkuutta ja parempaa brändinhallintaa.

Hanki nyt
– hyödynnä heti

 

Gredin Content Hub on helppo ja nopea ottaa käyttöön. Moderni ratkaisu on modulaarinen ja räätälöitävä kokonaisuus, joka pystytään integroimaan helposti muihin liiketoimintajärjestelmiin. Moni yritys onkin korvannut vanhan ja kankean aineistopankin Gredin dynaamisella aineistonhallintaratkaisulla.

Gredin asiakaspalvelu ja kehitystiimi varmistavat, että et jää käyttöönotossa yksin. Gredin tuotantotiimi tukee asiantuntijoitasi kaikissa mahdollisissa haasteissa suunnittelusta toteutuksiin. Vaikka Gredin digitaalinen aineistonhallinta onkin helppokäyttöinen ratkaisu, koulutamme silti käyttäjäsi ja ylläpitäjäsi, sekä varmistamme palvelun jatkuvan toiminnan yhteisesti sovittavalla tavalla. Varmistamme kanssasi, että toimintamalliesi digitalisaatio tarjoaa mitattavia hyötyjä.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää.

 

 

Johtavat brändit luottavat Grediin

 

Gredin ratkaisu sopii kaikenlaisille ja kaiken kokoisille yrityksille. Useat suomalaiset yritykset luottavatkin Gredin ratkaisuihin – Gredi Content Hubia käyttää yli 162 000 käyttäjää 161 maassa. Tutustu miten mm. Kone, Sanoma, Sinebrychoff, Ponsse, Suunto tai Alko hyödyntävät Gredin palveluita.

 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani