Ällistyttäviä
mahdollisuuksia

That’s amazing!

100% quarantee
edellinen seuraava
 

Etsimme nyt ammattitaitoiseen joukkoomme energistä, huolehtivaa ja osaavaa loistotyyppiä!

Gredi Content Hub manageria ( Team Leaderiä )

 

Gredin Content Hub manageri & leaderi on tärkeä sekä keskeinen rooli tiimissäme ja palveluidemme arkkitehtuurien suunnittelussa, kehityksessä, konfiguroinnissa, testauksessa ja käyttööotoissa. Tulet työskentelemään tiiviisti asiakkaidemme markkinointi-, viestintä-, brändi- ja tuotepäälliköiden, Gredin sisäisen myynnin- ja tuotekehityksen, meidän partnereidemme ja asiakkaidemme sisäisten ja ulkoisten suunnittelu- ja projektityötiimien kanssa rakentaen, hallinnoiden ja kehittäen heille huipputason Gredi Content Hub – ratkaisuita.

Gredi tarjoaa nyt näköalapaikan työskennellä tiimin vetäjänä ja kehittyä yhdessä eri alojen johtavien bränditalojen kanssa monipuolisten projektien parissa ja meidän erinomaisessa tiimissä mukavassa modernissa ympäristössä Espoon Otaniemessä. Tarjoamme nyt huippupaikat, hyvät edut ja jatkuvan kehitysmahdollisuuden.

Ideaalisella kandidaatilla on vähintään kolmen vuoden työkokemus digitaalisista palveluista ja digitaalisten aineistoja suunnittelun, tuottamisen sekä hallinnan työtavoista keskisuurille ja suurille yrityksille sekä yhteisöille. Lisäksi vahvan tekninen tietotaito ja osaaminen digitaalisten aineistojen hallintaan ja prosesseihin liityvistä toimenpiteistä.

Gredi Content Hub managerin ( team leaderin ) vastuulla on:

 • työskennellä asiakkaidemme ja tiimin kanssa yhdessä asiakkaiden tarpeet ja odotukset ratkaisten digitaalisten aineistojen käytettävyyden, hallinnan, meta- ja tuotetietojen, luokitteluiden, käyttötapausten, työnkulkujen ja integraatioiden osalta.
 • ymmärtää kuvankäsittelyn, taittamisen, luovantyön ja tuotantoprosessien toiminta suunnittelutiimeissä/toimistoissa ja digitaalisia media-aineistoja tuottavissa organisaatioissa.
 • luoda hallinta-, prosessi-, koulutus- ja jalkautusmalleja sekä dokumentointeja digitaalisten aineistojen tulevaisuuden jatkuvalle helpolle hallinnalle.
 • organisoida ja luoda tehokkaita hallinta- ja metadatamalleja digitaalisille aineistoille niiden löydettävyyden, käytettävyyden, personoitavuuden, integroitavuuden helpottamiseksi.
 • ymmärtää digitaalisten aineistojen, kuvien ja videoiden hallintaominaisuudet, prosessointien, eri käyttötapausten ja -kohteiden suhteen.
 • määritellä ja konfiguroida DAM-palvelut palvelemaan asiakkaiden tarpeita heidän digitaalisessa muodossa olevien materiaalein hallintaan, personointiin, versiontiin, jakamiseen ja julkaisemiseen.
 • osata käyttää Adobe CC ja Microsoft Office ohjelmistoja ja käsitellä asiakkaiden tarpeiden mukaisia aineistoja monikanavaisesti (digi ja print).
 • ymmärtää digitaalisten aineistojen ja niihin liityvien lisäarvotietojen oikeuksien hallintaa.
 • opastaa, kouluttaa ja auttaa asiakkaita Gredin palveluiden käyttöönotoissa, jalkautuksissa ja niiden jatkuvassa käytössä sekä ketterässä kehityksessä.
 • aineisto- ja tuotantotiimin vetäminen ja esimiestehtävät.

Edellytykset työssä menestymiselle ovat:

 • vähintään kolmen vuoden työkokemus digitaalisten aineistonhallintapalvelun tai vastaavien palveluiden parissa ja esimieskokemusta.
 • toimeen soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta ( korkeakoulu tai AMK ).
 • työkokemusta sijainnillisesti eri paikoissa sijaitsevien projektitiimien ja asiakkaiden kanssa.
 • kokemusta monipuolisten sähköisten palveluiden projektoinneista, käyttöönotoista ja testauksesta.
 • kokemusta SaaS-pohjaisten palveluiden rakentamisesta ja niiden jalkautuksista sekä tuesta.
 • hyvät ongelmanratkaisu, organisointi, esimies, kirjalliset ja suulliset (suomi ja englanti) taidot.
 • suuri intohimoinen ja polttava tahtotila ratkaista asiakkaiden haasteet pro-aktiivisella palveluasenteella koko tiimin kanssa.

Kiinnostuitko tästä? Lähetä hakemus osoitteeseen rekrytointi@gredi.fi ja liitä mukaan CV:si. Lähetä hakemuksesi meille mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 20.8.2018 klo 16:00 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja, risto.pasanen@gredi.fi tai 040 84 92620

 

Tutustu asiakastarinoihimme tästä.

Gredi on Suomen johtava digitaalisen aineistonhallinnan yritys. Gredi on osa itsenäistä, kotimaista ja vakavaraista Sontek-konsernia. Lue lisää Gredistä ja Gredin loistavista asiakkaista osoitteessa www.gredi.fi

Rekrytointirekisteriseloste


Katso muut avoimet tehtävät

 

Projektikoordinaattori

Myyntipäällikkö digiboostaajaksi

Senior JAVA-sovelluskehittäjä

Pääoperaattori

 

Lue lisää Gredistä täältä.


 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani