Digitaalinen aineistonhallinta kasvattaa sähköisen omaisuutesi arvoa

Sähköisessä ekosysteemissäsi liikkuu valtavasti tietoa. Sen arvokkaimman osan muodostavat sähköinen omaisuutesi, johon kuuluu toistuvasti käytettävä tieto (esimerkiksi brändiaineistosi), liiketoiminnallesi välttämätön ja kilpailuetua tarjoava tieto (kuten sopimukset ja patentit) sekä tuottavuuttasi kasvattava tieto (kuten automatisoidut työnkulut, benchmark-tietokannat ja big data -analyysit).

Sähköisen omaisuutesi arvo kasvaa, kun se on laajasti koko ekosysteemisi hyödynnettävissä. Arvokkain tieto on saavutettavaa – helposti löydettävissä ja käytettävissä ajasta ja paikasta riippumatta – sekä ajantasaista, yhtenäistä ja oikeaa. Kun keskität irralliset ja siiloutuneet tiedon lähteesi yhteen digitaalisen aineistonhallinnan ekosysteemiin, tehostat sähköisen omaisuutesi käyttöä.

Gredi Content HUB on helposti integroitava sähköisen ekosysteemin ydin. Standardi-rajapinnoillamme ja integrointimahdollisuuksillamme vaihdat tietoa digitaalisen aineistonhallinnan ja muiden liiketoimintajärjestelmiesi välillä tai julkaiset aineistojasi esimerkiksi sosiaaliseen mediaan ja verkkokauppaan. Jos et löydä tarvitsemaasi valmista liittymää listaltamme, räätälöimme sinulle sellaisen.

Tarjoamme käyttöösi muun muassa seuraavat rajapinnat:

  • RESTful API
  • Integraatiot esimerkiksi Google Cloud AI, PowerPoint, WordPress, EPIserver, InRiver,
    Synkka, SAP, Adobe InDesign
  • WebService-rajapinnat (SOAP/WSDL)
  • Ajax/Json
  • XML-pohjaiset rajapintatoteutukset
  • Servlet- ja HTTP-rajapinnat
  • SSO (Single Sign-On) -kertakirjautumisratkaisut ja vahva tunnistautuminen

Saat Content HUBin käyttöösi ketterästi ja IT-osastoasi kuormittamatta jopa parissa viikossa.  Tietoturvallinen ja tulevaisuudenkin vaatimuksista selviävä SaaS-ratkaisumme pyörii kotimaisilla palvelimilla. Huolehdimme puolestasi GDPR-valmiin keskitetyn sähköisen aineistonhallinnan käyttöönotosta, ylläpidosta, saatavuudesta, käyttäjien koulutuksesta, tukipalveluista sekä kyberturvallisuudesta. Kehitämme palveluamme aktiivisesti ja halutessasi räätälöimme sen tarpeidesi mukaisesti.

Gredi Content HUBin monipuolinen käyttäjähallinta tukee ekosysteemisi tietoturvallisuutta. Pystyt seuraamaan aineistojen käyttöä käyttäjä- ja aineistokohtaisesti ja rajoittamaan pääsyn palveluusi tai sen osiin vain valituista IP-osoitteista. Voit myös käyttää salattua https-yhteyttä palvelimen ja selaimen välillä. Käyttäjien salasanat on salattu järjestelmässä.

Content HUB toimii hajautetusti usealla konesalikumppanimme virtuaalisella ja fyysisellä palvelimella yhdessä tai useammassa vikasietoisessa datakeskuksessa. Ne hyödyntävät huipputekniikkaa ja varmistavat korkean käytettävyyden. ISO/IEC 27001:2013-sertifioitu konesaliympäristömme täyttää fyysiseltä turvallisuudeltaan KATAKRI ST IV -tason vaatimukset. Käytössä on keskitetty SOC-valvomo, tietoturvallisuuden hallintajärjestelmä sekä aktiivinen riskien- ja liiketoiminnan jatkuvuudenhallinta.


Tutustu myös näihin:

Sähköinen omaisuus hallintaan.  Pikaoppaamme valottaa digiviisaan datanhallinnan käytäntöjä.

Datanhallinnan blogisarjamme:

Datanhallinnan ABCD, osa 1: Onko yrityksesi datanhallinta agendallasi?
Datanhallinnan ABCD, osa 2: Miten datanhallintasuunnitelma tukee bisnestäsi?
Datanhallinnan ABCD, osa 3: Miten viet datanhallintasuunnitelmasi käytäntöön?
Datanhallinnan ABCD, osa 4: Miten datanhallinnan tehokuutta voi mitata?

«
»
 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani